U-19 ÇELİKSPOR 3-0 TAYFUNSPOR

U-19 ÇELİKSPOR 3-0 TAYFUNSPOR

U-19 Çelikspor evinde aslan, Tayfunspor`a gol şansı tanımadı.

U-19 Gençler ligi bugün oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Bandırma Sanayi arenada oynanan ilk karşılaşmada Çelikspor, güçlü rakibi Tayfunspor`a gol şansı vermezken üç puanı üç güzel golle kazandı.

Stat:  Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Erdem Altaş ** Doğan Akdeniz ** Halil Özyiğit *

U-19 Çelikspor: Beytullah *** Emre *** Fahrettin *** Sezer  İnanoğlu **** Alpaslan** Aydoğan** Sezer Aydır **(Faruk**)Tolgahan**(Mustafa Kaan**) Hüseyin*** Derya**(Eyüp Taha**) Kadir***

Antrenör: Sabahattin Aydın

U-19 Tayfunspor;  Emre ** Taha*** Aydın** Serdar** Umut* Muhammet Hasan** Erkut ** Muhammet Koçak** Tolunay** Enes** Sinan**

Antrenör: İbrahim Turan

Kırmızı kart: Umut Dk.88 (Tayfun)

Goller: Dk.35 Kadir Dk.60 Pent. Dk.70 Sezer İnanoğlu (Çelikspor)

Bandırma`nın sırı kırmızı ekibi Çelikspor ile Gönen`in sarı lacivertli ekibi Tayfunspor`un mücadelesini ev sahibi Çelikspor kazandı 3-0.

Alan hakimiyeti olarak konuk ekip Tayfunspor daha canlı görünmesine rağmen karşılaşma nın 35. dakikasında  Çelikspor`lu  Kadir korner`den gelen topu kafa ile Tayfun ağlarına bırakınca oyunun kaderi değişti.

Çelikspor bu golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatırken, Tayfunspor karşılaşmanın 2. yarısında farkı kapatmak adına verdiği çaba defansta gedik vermesine neden oldu.

Savunmada çoğalamayan Tayfunspor kontra toplarda sık sık tehlike yaşadı. Nitekim 60.dakikada kazanılan penaltıyı Çelik defansının ayak bileği kalibrasyonu yüksek oyuncusu Sezer İnanoğlu kaleci  Emre`yi ters köşeye yatırarak skoru 2-0 a taşırken kırmızı beyazlı ekibi oyun alanında rahatlattı.

Spor farkı ve kalan süre Tayfunspor`u daha fazla hata yapmasına neden oldu. Sözlü itirazlar, savunma bilincinin ortadan kalkması 70 dakikada gerilerden gelen Sezer İnanoğlu`nu bir kez daha kaleci Emre ile karşı karşıya bıraktı.

Sezer İnanoğlu kendinden beklenen performansından ödün vermediği karşılaşmada meşin yuvarlağı bir kez daha Tayfun ağları ile buluşturdu. 3-0.

 

 

 



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli