U-19 ÇELİKSPOR 3-3 TAYFUNSPOR

U-19 ÇELİKSPOR 3-3 TAYFUNSPOR

Tayfun kaçtı, Çelik kovaladı. Sonuçta ilk karşılaşmada olduğu gibi puanlar bölüşüldü.

U-19 ÇELİKSPOR 3-3 TAYFUNSPOR

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Sami Çelebi *** Halit Özyiğit *** Halil Ayan ***

U-19 Çelikspor: Altuğcan *** Tolgahan *** Berhan *** Eyüp Taha*** Emre *** Mert *** Sezer *** Aykut *** Faruk *** Yavuz**** Derya ***

Antrenör: Sebahattin AYDIN

U-19 Tayfunspor; Emre *** Hüseyin ***Aydın *** Serkan *** Serhat ***(M. A. Erdem***) Fatih*** Birkan *** Muhammet *** Talha *** Serdar *** (Recep***)Enes ***

Antrenör: İbrahim TURAN

Goller: Dk.5 ve 9 Birkan, Dk.33 Enes (Tayfun) Dk. 22 Serdar, Dk.50 ve 84 Penaltılardan Sezer Aydır (Çelik)

U-19 Gençler liginde Çelikspor- Tayfunspor karşılaşması ligin ilk yarısında 1-1 berabere olduğu gibi, Bugün oynanan rövanşta da 3-3 beraberlikle puanlar bölüşüldü.

Bandırma Sanayi Arena’da günün ilk karşılaşmasında 14 puanlı Çelikspor ile 12 Puanlı Tayfunspor’un prestij karşılaşması futbol adına doyurucu oldu.

Sarı lacivertli konuk ekip Tayfunspor ilk yarı Çelikspor’a karşı üstün bir oyun çıkarttı. 5 dakikada Kaptan Serdar sol kanattan girdiği rakip oyun alanında, çizgiye yakın noktadan yaptığı orta ile ceza alanı arka direk önünde buluşan Birkan affetmedi ve Altuğcan’ın erişemeyeceği köşeye topu bırakırken takımını 1-0 öne geçirdi.

Tayfunspor, erken bulduğu golün arkasına sığınmadı. 9. Dakikada yine Serdar ve yine Birkan ikilisinin koridor yaptığı sol kulvar gedik verdi ve skor 0-2.

İlk 10 dakikada 2-0 öne geçen Tayfunspor karşılaşmadan fark beklerken 22. Dakikada kalesinde gördüğü golle oyuna denge geldi.

Bu dakikada bu dakikada Çelikspor sağdan geliştirdiği akında, Tayfun defansı ceza alanı içinde çakılan topu uzaklaştıramadı ve Yavuz Selim’in sert plasesini kaleci Emre sadece seyretmekle yetindi 1-2.

Tayfunspor, aldığı golden sonra çabuk toparlandı ve bir kez daha tüm hatları ile rakip yarı alanda gol aradı. 33 Dakikada Kaptan Serdar bir kez daha sol koridoru rahatça kullanarak indiği çizgide kestiği topla arka direk önünde buluşan Enes yumuşak bir plase ile topu Çelikspor ağlarına bıraktı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasını konuk ekip Tayfunspor 1-3 önde kapatırken, karşılaşmanın 2. 45 dakikasında Çelikspor vardı.

Agresif hareketleri nedeni ile 2.ci 45 dakikada takımda yer almayan Tayfun kaptanı yerini Recep’e bıraktı.

Çelikspor bireysel yeteneklerle geldiği Tayfun kalesinde sonuç alamazken önce 49 dakikada, ardından 83 dakikada kazandığı iki penaltı vuruşunu Kaptan Sezer Aydır ile kullandı ve klasını konuşturan Sezer Aydır karşılaşmayı 3-3 lük beraberliğe taşıdı.

Tarafların bu dakikadan sonraki çabaları sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı