U-19 Gençler`de Bandırma Çelikspor`u 6-0 yendi

U-19 Gençler`de Bandırma Çelikspor`u 6-0 yendi

U-19 Bandırma hedefe giderken Çelikspor`u farklı aştı



U-19 Bandırmaspor ; 6 U-19 Çelikspor ; 0

Stat, Bandırma Sanayi

Hakemler; Sacit Demirci*** Fatih Turgut*** İsmail Akyürek***

U-19 Bandırmaspor ; Evren*** Yiğit ***(Aytuğ**) Hamdi*** Sergen *** Bilal **** Tevfik*** M.Nedim ****(Oğuz**) Tunahan *** Samet Akalın *** Samet Akar***(Aygün**) Oğulcan ***

U-19 Çelikspor; Oğuz *** Sezer İnanoğlu ** Fahrettin ** Akın** Aydoğan ** Mert**(Gani**) Sezer Aydır*** Tolga** H.Ferhat**(Tolgahan**) İlhan *** Yılmaz**(Umut**)

Goller; Dk.11 -15  M.Nedim, Dk. 19-70 Samet Akalın, Dk.40 Bilal, Dk.51 Tunahan (Bandırmaspor)

Önceki sezondan takım ruhuna sahip U-19 Bandırmaspor bugün karşılaştığı Çelikspor`u farklı yenmekle kalmayıp izleyenlere futbol adına nefis bir resital sundu.

Takım oyunundaki oyun, gol yollarındaki açılım profosyonel müsabakaları aratmayacak keyifteydi.

Çelikspor güçlü rakibi karşısında ayakta kalmak adına elinden geleni yaptı. Özellikle kaleci Oğuz`un performansı, Orta alanda Sezer Aydır ve Santraforda İlhan`ın bireysel çabaları gol yollarında katı defansı aşmaya yetmese de oyunun geneline bakıldığında Kırmızı Beyazlı ekip takım ruhundan kopmadan onurlu bir mücadele verdi.

Bandırmaspor sanki bu karşılaşmanın provosını yapmış bir görüntü verdi. Tüm alanlardaki hakimiyeti nedeni ile maçın gollerini şekillendirme çabasını gösteren Bandırmaspor izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

İlk devresi 4-0 sonuçlanan karşılaşmanın 2.devresinde kaydedilen 2 gol ile Bandırmaspor maçı 6-0 kazanırken tüm gollerindeki hazırlanış genç bordo beyazlıların özgü almasına neden oldu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli