U-19 Gençlerde Bandırma silindir gibi

U-19 Gençlerde Bandırma silindir gibi

Konuk ettikleri Tayfunspor`u 90 dakikada 9-0 yendiler






U-19 Bandırmaspor: 9 U-19 Tayfunspor:0

Bandırma
daki karşılaşmada, Bordo beyazlı ekip 90 dakikaya 9 gol sığdırdı.


Stat:
Bandırma Sanayi


Hakemler:
Gökhan Erdoğan  *** Mutlu Çiğdem *** Egehan Gökşen ***


U-19 Bandırmaspor:
Evren ** Yiğit ** Hamdi ** Sergen ** Bilal** Teyfik****(Furkan**) Oğulcan*** Emre*** Samet Akalın*** (oğuz**) Samet Akar **** Aygün **( Tunahan**)


Antrenör:
Faruk Ahlatlı ***


U-19 Tayfunspor:
Ahmet *** (Emre***) Hakan * Muhammet* Mert** Umut** Enes*** Barış* (Erkut**) Ahmet* Tolunay* Tugay*** Nevzat** (Sinan**)


Antrenör:
İbrahim Turanlı *


Goller:
Dk.3-11-52 Samet Akalın, Dk.5 Aygün, Dk.27-45  Oğulcan, Dk.30 Samet Akar, Dk.84. Emre, Dk.86 Bilal,



U-19 Gençler liginde lider Bandırmaspor farklı galibiyet serisini sürdürüyor. Bandırma'ya eksik kadro ile gelen Tayfunspor ilk dakikalarda başlayan gol yağmuru karşısında oyun disiplinini kaybetse de zaman içinde toparlanarak futbolunu oynadı.

Karşılaşmanın kaçınılmaz skoru ilk yarı sonu 6-0 Bandırma'nın lehine sonuçlanırken İkinci yarı da 3 gol daha atan Bandırma karşılaşmayı 9-0 kazandı.

Ligin alternatifsiz lideri Bandırmaspor karşılaşmanın 3.dakikasında santrafor Samet Akalın'ın ayağından kazandığı gol ile perdeyi aralarken, kısa sürede ulaşılan fark tecrübeli ekibin oyun temposunu düşürüp bireysel futboldan gösteriye dönüştü.

Özellikle orta alanın dinamosu Emre Kozak'ın kanatlarına alan yaratması, rakip kale önünde sayısız gol pozisyonu yaratılmasına neden olurken 84 dakikada kaptan  Emre Kozak bu kez serbest vuruştan Bandırmaspor adına 8.golü kaydederek gol yollarındaki zenginliğe katkı verdi.
Bordo Beyazlı ekibin perdeyi kapatan golü ise müdafaanın bel kemiği Bilal'den geldi.

Bir süreden beri ileri çıkıp tabelaya gol yazdırmaya başlayan Bilal bu karşılaşmada da kendi stiline yakışır bir vuruşla Bandırmaspor'un son golünü filelere bıraktı.















Mustafa Cenker
4.11.2012 15:39:24
Bandırmaspor A takımında görmek istediğimiz asıl isim Emre Kozak`tır çok yetenekli bir arkadaşımız kendini dahada geliştirirse bandırmanın gururu olucağına inanıyorum

METİN KOÇ
6.11.2012 16:09:55
Eğer bu çocuk kendini geliştirirse bırak bandırmaspor`u istanbul takımlarına atar kendini.Gözüm üstünde Hamdi

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı