U-19 Gençler`de Çelikspor Manyas`a şans tanımadı.

U-19 Gençler`de Çelikspor Manyas`a şans tanımadı.

Şanssızlığının kurbanı olan Manyasspor`un tüm atakları kaleci Oğuz`un ellerinde eridi.





U-19 Çelikspor 2     U-19 Manyasspor 0

U-19 Gençler'de Çelikspor  her iki devrede kaydettiği 2 gol ile Manyasspor'u eli boş gönderdi.

Stat: Bandırma sanayi

Hakemler; Ramazan Yıldırım*** Erkan Güven*** Abdurrahman Gargi ***

U-19 Çelikspor; Oğuz*** Sezer İnanoğlu** Emrah ** Alpaslan *** Akın ** Aydoğan ** Sezer Aydır** Tolga***( Murat**)  Onur ** (Altuğcan**) İlhan ***( Yılmaz**) Fahrettin **

Antrenör: Muhsin İnam ***

U-19 Manyasspor: Korkmaz **(Bayram**) Yunus Emre ** Sinan *** Mert** Kazım** Gökhan *** Burak *** Barış ** Ogün ** Eyüp Can** (Barış**)

Antrenör: Harun Saraç **

Goller: Dk.35 Tolga, Dk.57 Sezer



U-19 Manyas genç Bandırma'ya puan için gelmişti.

Özellikle orta hakem Ramazan Yıldırım'ın oyun üzerindeki otoritesi önemli bölümü orta alanda geçen karşılaşmanın futbol kuralları dışına taşmasına olanak tanımadı.
U-19 Genç Çelikspor bugün beklenilenin üzerinde bir performans gösterdi. Takım oyunu dışına çıkmayan Kırmızı Beyazlı ekip Manyasspor'un yol yollarını kilitlemeyi de ihmal etmedi.
Özellikle orta alanda görev alıp zaman zaman seri ayak hareketleri ile peşine üç oyuncuyu takıp Çelik ceza alanı içinde tehlike yaratan Kazım'ın gol düşüncesi ceza alanı içinde son buldu.
Zamanında gelmeyen gol Manyas'ın oyun disiplininde kırılmalara neden olunca Çelikspor bu anı iyi değerlendirdi ve hiç beklenmedik bir anda korner yönderine kadar sokulan Onur çizgiden kestiği topu kale içine ortaladı.
Kaleci İsmail nefis bir refleks ile topu yumruklasa da arka direk önündeki Tolga'nın önüne düşmesine mani olamadı.
Tolga 35 dakikada bu pozisyonu kaçırmadı ve topu ağlarla buluştururken Çelikspor'u 1-0 öne geçirdi.
Bu gol Çelikspor'un sana içinde performansını katkı verdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Çelikspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.
Çelikspor 2.devreye oldukça güvende çıktı. Nitekim Manyasspor'un toparlanmasına fırsat kalmadan gelişen atakta kale içinde topa son dokunan Sezer Aydır takımı Çelikspor'u 2-0 öne geçirdi.
Beraberlik arayan Manyas kalesinde gördüğü 2.gol ile oyundan düşse de başka gole izin vermedi.
Özellikle karşılaşmanın son 10 dakikası ve 2 dakikalık uzatma süresinde geliştirdiği bir bir ardına ataklarla Çelik kalesini bombardımana tutan Manyas şanssız, Çelik kalecisi Oğuz'un ise devleştiği anlardı.
Adeta tek kale karşılaşmasını anımsatan dakikalar Manyas'ı üstünlüğe dahi geçirebilirdi ancak Oğuz'un kalesinde panterleşmesi meşin yuvarlağa geçit vermedi.
Karşılaşma sona erdiğinde Manyasspor hak etmediği bir yenilgi almanın hüznü, Çelikspor ise kollektif oyunun sonuca etkisi karşısında mutlu olarak soyunma odasına giden taraf oldu.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı