Üç büyük kulübün taraftar dernekleri Süleymanlı'da

Üç büyük kulübün taraftar dernekleri Süleymanlı

Gönen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Taraftar dernek başkanları ile yönetim kurulu üyelerine kutlama.






...
Manyas
Süleymanlı İlkokulu - Ortaokulu'nun Spor, Sağlık ve Eğlencedir'' projesi kapsamında düzenlediği etkinlik, okul bahçesinde Gönen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Kulüpleri dernek başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve taşımalı köy muhtarlarının katılımlarıyla kutlandı.

Okulumuzun bütün öğrencilerine taraftarı oldukları kulüplerin atkıları dağıtıldı. Törende teşekkür konuşmasını 3/A sınıfından Sude ATEŞ yaptı.

Okul müdürü Hüseyin KAHVE de konuşmasında katılımları için misafirlere bu etkinliğe önderlik eden Hüseyin GÜL'e  ve okulun bütün öğretmenlerine teşekkür etti.

Çocuklarımıza örnek olacak birlik ve beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma örneği gösterildiğini, buna katkı sağlayan katılımcıların da  önemli bir hizmet yaptığını belirtti.

Dernek başkanları böylesi kardeşlik projesine katılmaktan mutluluk duyduğunu söylediler. Törende misafirlere karanfil verildi. Okulun birimleri gezdirildi. Öğrencilerle sohbet edilip, dernek başkanları öğrencilere imzalar dağıtıldı. Hatıra fotoğrafları çektirildi.

Öğle arası misafirlere hazırlanan öğle yemeği ikram edildi. Bu ikramda emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanı Barış Ateş , Öğrenci velileri Aziz SAYGI ve Abdi ÇİMEN'e misafirler ve okul idaresi ayrıca teşekkür etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli