Uçan Kalpler, yaşamlarını birleştirdi

Uçan Kalpler, yaşamlarını birleştirdi

Hostes Selin Güçkıran ile Kabin görevlisi Atakan Gemici hayatlarını birleştirdi.

Selin Güçkıran Pegasuz hava yollarında hostes idi. Atakan gemici ise THY kabin görevlisi, İki genç'in pistlerde başlayan arkadaşlıkları, zamanla evlilik yolunda yaşamlarını birleştirme kararı, Gemici ve Güçkıran ailelerinin oluru ile başlayan süren önceki gün Rabia & Necmi Güçkıran ailesinin İstanbul Kartal'da ki evleri ve Aydos düğün salonunda gerçekleşen Kına ve Düğün töreni sonrası, bu akşam'da Nikah ve düğün için Bandırma'da buluşuldu.

Bandırma'nın en nezih salonlarından Kurtuluş düğün salonunda hazırlanan programda damat Atakan Gemici'nin annesi Sevil, Babası Tuhafiyeciler Odası başkanı Adnan Gemici'nin salon girişinde davetlileri karşılayarak başlayan gece, Selin ve Atakan'ın kuğu gibi süzüldükleri salonda önce alkışlar, ardından ilk dans vardı.

Damat Atakan Gemici'nin doğum günü ile düğün tarihi örtüşünce kutlamalar çifte geldi. Sevil & Adnan Gemici, evlatları Atakan için hazırlanan doğun günü pastasını sahneye taşırken çirte mutluluğu bir arada yaşadılar.

Kurtuluş düğün salonundaki program daha sonra Nikahın kıyılması ile devam etti. Selin ve Atakan'ın yanı sıra 4 Şahit'in olayladığı Nikah akti, salonu dolduran seçkin konukların alkışları ile onandı.

Selin ve Atakan'nın yaşamlarını birleştiren nikah akti sonrası dans ve oyunlara geçildi. Gemici ve Güçkıran aileleri ve  sevenleri bir birlerine çok yakışan gençlerin mutluluklarına ortak olmak için çıktıkları pistte bol bol oynadılar. Görkemli düğün töreninde Nikah pastası da unutulmadı. Genç çift Selin ile Atakan düğün pastalarını kesip, bir birlerine tattırdıktan sonra, tebrik ve kutlamaları kabul ettiler.,Manşet ailesi olarak genç ifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Kalpler yaşamlarını birleştirdi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı