Uçar, "Bu yıl, hata yapmadan, hak ettiğimiz Bank Asya`ya yükselmek için çaba harcayacağız"

Uçar,

 

Spor-Toto 2. Türkiye Ligi Kırmızı Grup`ta yer alan Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Turgut Uçar, Spor-Toto 2. Türkiye Ligi`nin 2011-2012 sezonunun hazırlıklarını adım adım sürdürdüklerini belirtti.

Kocaeli Kartepe`de, iki etap durumunda gerçekleştirdikleri dayanıklılık ve güç kazanma antrenmanları ile taktiksel çalışmalarının yanı sıra oynadıkları hazırlık maçlarında elde ettikleri sonuçların doğru yolda olduklarını gösterdiğini vurgulayan Uçar, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu yıl, yepyeni bir kadro oluşturduk. Futbolcu kardeşlerimin birbirlerine bağlılıklarından çok memnunum. Üçüncü etap çalışma dönemimizde yine hazırlık maçları oynayacağız. Lig maçlarımıza dek 4-5 hazırlık maçı oynamayı plânlıyoruz. Bu arada, sabah ve akşam gerçekleştireceğimiz taktiksel çalışmalarla da gelişimimizi tamamlamak istiyoruz."

Takımın genel gelişiminden son derece memnun bulunduğunu vurgulayan Turgut Uçar, tek hedeflerinin, Bank Asya 1. Türkiye Ligi`ne yükselmek olduğuna dikkati çekerken, "Geçtiğimiz yıl takımımız, final maçında kaybederek, Bank Asya`nın kapısından dönmüştü. Bu yıl, hata yapmadan, hak ettiğimiz Bank Asya`ya yükselmek için çaba harcayacağız" dedi.

       

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı