Uçar, projelerine destek arıyor

Uçar, projelerine destek arıyor

Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği’nin kurucu başkanı Hüseyin Uçar, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu oldu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan derneğin 6’ıncı genel kurulunda yeniden göreve seçilen Uçar, yönetim kurulunda Burak Dündar, Volkan Şahan, Gökhan Akçal ve Lamia Saniye Işık ile birlikte iki yıl süreyle görev yapacaklarını belirtti.

Derneklerinin 2009/2010 döneminde kurulduğuna işaret eden Uçar, halen 201 üyeye sahip olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Erdek, Susurluk ve Karacabey’deki kardeş derneklerimizle de iletişim içindeyiz. Onlarla düşünce alışverişinde bulunuyoruz. Federasyonumuzla da iyi ilişkilerimiz var. Bandırma’da, aynı amaca hizmet eden 7 dernek var. TÜİK’e göre, Türkiye genelinde nüfusa göre, 12.8 engelli vatandaş bulunuyor. Bu oran Marmara Bölgesi için 13.2’yi buluyor. Çünkü Marmara Bölgesi sanayi ağırlıklı olduğundan bu oran yüksek.”

Uçar, Bandırma’daki engellilerin sosyal ve çeşitli alanlarda sportif etkinliklere yönelmesi için çaba harcadıklarını vurgulayarak, “Ayrıca yeni projelerimiz de var. Ancak projelerin gerçekleşmesi için Bandırma’yı yönetenlerin desteği gerekiyor. Bize destek verirse, ülkemizde, hatta dünya çapında adını duyurabilecek yetenekte oyuncularımız bulunuyor” diye konuştu. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: projelerine destek arıyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı