Uçar, Manşet´e konuştu.

Uçar, Manşet´e konuştu.

Gaziantep deplasmanı öncesi açıklamada bulunan Teknik direktör Feyyaz Uçar, transferler ve Antep deplasmanını yorumladı.

Bandırmaspor, Antep çalışmalarını sabah çift kale ile noktaladı. 27 Ocak Cuma günü İstanbul üzerinden G. Antep´e uçacak olan Bandırmaspor, G. Antep BŞBS ile Cumartesi günü 18.00 de karşılaşacak.

Karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak. Kendi sahasında fazla taraftar kitlesi bulunmayan G. Antep BŞBS karşılaşması için Bandırma´dan 2 otobüs taraftar yarın yola çıkacak.

Cumartesi günü oynanacak G. Antep BŞBS karşılaşması için bu sabah son idmanını örnek sanayi sitesindeki tesislerde etkili hava muhalefetine rağmen çift kale, dar alan, kısa pas ve şut çalışması yapan Bandırmaspor´da moraller yüksekti.

Çift kale idman sonrası spor editörümüz Zeyyat Saygın´a Antep karşılaşması üzerine açıklamada bulunan Teknik direktör Feyyaz Uçar, ?Önce yanlış anlaşılmaya mahal olan bir durumu ortadan kaldıralım. Ömer´in kadroda olmaması dolayısı ile satmayı düşünüyormuşuz gibi bazı kulüplerden teklifler geliyor. Ben Ömer nezdinde diğer kulüplere de söylemek istiyorum Ömer sakat olduğu için geçen hafta kadroda yoktu, tam olarak iyileşmediği için bu hafta da kadroda olmayacak, bu sebepten dolayı kadroda yoktu, bilmeyenleri bilgilendirelim, biz her hangi bir oyuncumuzu vermeyi düşünmüyoruz, kadromuzu yeni bir kadro haline getirdik, yeni bir TFF 1.lig kadrosu haline getirdik, hiçbir oyuncumu vermek istemiyorum, bunu da buradan tüm spor kamuoyu yanı sıra diğer rakiplere de bildirelim.?

Sakat olan kaptan Özgür konusunda da açıklamada bulunan Uçar, ?Özgür düz koşulara başladı, önümüzdeki kupa arası dolayısı ile onu da hazırlayacağız ama şu anda takımla idmana başlamadı. Önümüzdeki hafta içinde o da takımla birlikte idmanlara başlayacak.

/resimler/2017-1/26/1933167433577.jpg

-Transferlerle genişleyen takımda kadro oluşturmakta sıkıntı çekiyormusunuz?

Uçar; Kadro genişliği güzel, kimi oynatacağını düşünmek daha da güzel, orta sahadaki boşluğu nasıl doldururum, orada ?kimi oynatırım´ diye ciddi sıkıntı yaşadık, Bahri yi son iki maçta ön libero oynattık, artık Allaha şükür öyle bir sıkıntı yok, kadro derinliği alternatifi bu ligde zaten şart, dolayısı ile şu anda tam TFF 1 lig takım kadrosuna yaklaştık. İnşallah buda bize pozitif yönde etki edecek.?

/resimler/2017-1/26/1933336496395.jpg

-Antep´i izleme olanağınız oldu mu?

Uçar, ?Antep´i izliyoruz, izletiyoruz, izlemek zorundayız bu bizim işimiz, ayrıca teknik heyetimize bir arkadaş daha aldık, bütün rakiplerimizi gidiyor, izliyor, alabildiği kadar görüntü alıyor, bilgileri önümüze koyuyor, şu anda bir istatistikçimiz daha var 2 yarı itibari ile bizde olacak, Antep´i geçen hafta seyrettirdik, notlarını, görüntülerini aldı bize seyrettirdi.?

/resimler/2017-1/26/1934090090839.jpg

-Antep nasıl bir takım?

Uçar,? İlk yarıya göre önemli bir değişiklik var, yapılan transferler takımın pozitif yönde etkilemiş, Metin hoca da bu ligin önemli hocalarından, eksiklerini görmüş, ihtiyaçlarını olan oyuncuları almış, iyi olma yolunda bir takım, bu ara onlara da iyi gelecek, bizim içinde iyi gelecek bu arada Antep ile oynamamızın iyi olacağını düşünüyorum çünkü transferleri devam ediyor, Samsunspor gibi onlarda devamlı adam alıyorlar, o nedenle bu maçı puanla, en az yenilmeden ama tabii ki her zaman söylüyoruz galip gelmek için gideceğiz, 3 puan alırsak bizim için arayı kapatmak için mükemmel bir başlangıç olacak.?

/resimler/2017-1/26/1934289934973.jpg

-Takımımız istediğini gibi oynuyor mu?

Uçar, ?Takım istediğim gibi ilk defa Denizli maçının 2. Yarısında oynadı. Orada hakikaten bir takım görüntüsü verdiğimizi düşünüyorum, taraftarlarımıza, oyuna hükmeden, oyunu tutan, oyunu kontrol edebilen, oyunun hâkimiyetini elinde tutan, rakibe pozisyon vermeyen bir takım görüntüsünü vermeye başladık, zaten istediğimiz de bu, bu ligin takımı olmak istiyorsanız oyuna kendinizi koymanız lazım. Bu oyuna bende ortağım demeniz lazım, daha önceki maçlarda genelde kontralardan rakiplerimizin zayıf yönlerinden yararlanıyorduk. Artık bizde bu ligin iyi takımı olduğumuzu göstermek iyi top oynadığımızı göstermek istiyoruz, iyiye doğru gidiş var, daha tam olmadı. Cidden futbolda da mükemmellik diye bir şey yoktur hep daha iyisini yapabilirsiniz.?

/resimler/2017-1/26/1934529779228.jpg

-Hücumda çoğalma sıkıntısı yaşıyor muyuz?

Uçar, ?Hücumda çoğalma doğru bir tespit, sadece bizde değil Türk futbolunda şöyle bir şey var, ?Ver Atabey´e atsın´ Olmaz kardeşim Atabey´e verdikten sonra yine Atabey´in yanına yaklaşacaksın, belki Atabey yeniden sana verecek, sen atacaksın, Atabey´in yanına gidersen kalecinin kafasını karıştıracaksın, o zaman Atabey ister sana verir ister kendi atar, dolayısı ile Atabey´in yanına adam sokmak niyetimiz transferlerimizi de bu konuda yaptık, sadece Atabey değil, forvette kim oynuyorsa, o gün yiğit oynuyorsa, Yiğit´in yanına gideceksin, Üstün oynuyorsa, Üstün´ün yanına gideceksin, Sertaç, Feridun, kim oynuyorsa onun yanına gideceksin. Kaderi ile baş başa bırakmayacaksın ki bu oyuncuları ilerde çoğalma olsun, orta sahadan da bir adam çıkarabilirsek, Gökhan Karadeniz´i zaten onun için aldık, ayağında top olan adamdan gidip alsın, gereğinde oyunu değiştirsin diye, hele birde geriden sürpriz çıkarabilirsek o zaman ilerde çoğalma problemimizi tamamen çözmüş olacağız. ?

/resimler/2017-1/26/1935231342469.jpg

-Sertaç ve ön libero Droppa´nın durumu nedir?

Uçar, ?Sertaç hazır, zaten oynayarak geldi, Bu hafta ilk 11 de düşünüyorum. Sertaç´a şans verebilirim, tabii ki net olarak yarın belli olacak, kadroda 1-2 değişikliğe gidebiliriz bu hafta, Çek Droppa son transferimiz o da bu hafta kadromuzda olacak ilk 11 olmasa da, 2 yarıda mutlaka şans vereceğim çünkü bizim istediğimiz oyunu oynuyor, orta sahadan öne çıkan oyuncu adına hatta geriden de oyunu kurma sorumluluğunu aldığında bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. İki yönlü bir adam, topun olduğu yerde mutlaka yardıma giden zaman zaman önde de pres yapmayı düşünen bir adam takımımızın ciddi olarak orta sahasını güçlendirecektir.?



Anahtar Kelimeler: Uçar Manşet konuştu
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu