Uçurumun kıyısındaki kaymakam!

Uçurumun kıyısındaki kaymakam!

Eski Havran ve Biga Kaymakamından ilginç paylaşım

Uçurumun kenarında duruluyormuş görüntüsü veren Gülek Kalesi, ziyaretçi akınına uğruyor.

6 Kasım-2006-2010 arasında Havran, 16 Ağustos 2010-10 Ağustos 2015 arasında Biga Kaymakamı olarak görev yapan, 13.8.2015´ten beri de Adana´nın Yüreğir ilçesinde kaymakamlık görevini sürdüren Fatih Genel´in sosyal medyadaki paylaşımı yoğun ilgi gördü.

At binerek ok atma yeteneğiyle tanınan Adana´nın Yüreğir ilçesi Kaymakamı Fatih Genel, Gülek Kalesi´nde çektirdiği fotoğrafla bir anda tüm dikkatleri Gülek Kalesi´ne çekti.

Tarihin kalıntılarını, doğanın güzelliğini barındıran ve ?Torosların damı? olarak isimlendirilen Mersin´in Toros ilçesindeki Gülek Kalesi, uçurumun kenarında duruyormuş görüntüsünü veren fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından ziyaretçilerin odağı durumuna geldi.

Manzarayı görmek için vatandaşlar, çevre illerden de gelmeye başladı.

At binerek ok atma yeteneğiyle tanınan Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de, Gülek Kalesi´ne giderek manzaraya karşı fotoğraf çekilip sosyal medya hesaplarında paylaştı. Uçurumun kenarındaymış gibi oturarak poz veren Kaymakam Genel´in fotoğrafını gören bazı kişiler, ?Kaymakam beyde komando ruhu var maşallah!? yorumunu yaparken, ?Dikkat, sayın kaymakamımız? uyarısında bulundu.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false