UEDAŞ`ın ihmalinden Manyas yolu tamamlanamıyor...

UEDAŞ`ın ihmalinden Manyas yolu tamamlanamıyor...

Ülkenin ilmi ve idari ışıklandırılmasında önemli misyon üstlenen Uludağ Elektrik dağıtım UEDAŞ`ın kendine hayrı olmadığı belgelendi.
Enerji ve iletişinden de önemli gereksinim olan Ulaşım`da Şose`den, Asfalt`a, Asfalt`tan bölünmüş yola, Bölünmüş yoldan Otoban`a çağ atlanan ülkede Artan araç ve taşımacılık ağı yolların yetersiz kalmasına neden oluyor.
Bu noktada sorgulanan kamudan özele taşınan kurumların kurumsal yapıdan uzaklaşıp, Karsal kurumlar olma noktasında çaba sarf ettikleri tescillendi.
Uludağ Elektrik dağıtım AŞ UEDAŞ genel müdürlük nezdinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri tanıtım töreninde her yıl yatırıma 105 milyon tl ayırdıkları belirtilse de, Bugüne dek gözle görülür bir yatırımı görülmedi.
Vaad ve yatırım noktasında sınıfta kalan UEDAŞ`ın iş yapacak kurumlara da ket verdiği görüldü.
Hemde öylesine suçlanmak ki, ``Gidemediğin yer senin değildir`` prensibinden hareket ile yurdun dört bir köşesini bölünmüş yollarla ören TC Karayolları, Manyas`a geldiğininde UEDAŞ engeline takıldı.
Manyas-Bandırma karayolu birinci 5 km lik bölünmüş yol projesinin tamamlanma konusunda gösterilen hassasiyet UEDAŞ engeline takılınca Karayolların eli ayağı bağlandı.
Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir tüm uyarı ve ikazlara rağmen Kulak ile E.Çatal köyleri arasındaki1.km lik yeni yol güzeğahında bulunan elektrik direklerinin alınmaması, Yolun bitmesini başka bahara bıraktı.
İhale sözleşmesi gereği işin yapım ve tamamlama sürecinden doğabilecek maddi ve manevi zararları gögüslemek durumunda kalan karayollları çareyi yazdığı yol tabelaları ile UEDAŞ`ı vatandaşa şikayet etmekte buldu..
Manyas halkına ilan olunur, Yolunuz UEDAŞ`ın enerji nakil hatlarını almadığı için tamamlanamamaktadır. TCK


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false