Uğur Baysal`a Milli davet

Uğur Baysal`a Milli davet

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Yetenek Taraması Ankara Kampına Balıkesir Belediyespor'un başarılı antrenörü Uğur Baysal'da davet edildi.

BAYSAL’A MİLLİ DAVET

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Yetenek Taraması Ankara Kampına Balıkesir Belediyespor’un başarılı antrenörü Uğur Baysal’da davet edildi.

Umut ÇINAR    MANŞET - BALIKESİR

Ankara , TVF Başkent Voleybol kampüsünde 30 Haziran- 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampta Uğur Baysal’da görev alacak isimler arasında yer almayı başardı. Balıkesir’i temsilen katılan Uğur Baysal toplamda 20 antrenörle birlikte bu kampta yer alarak geleceğin yıldızlarını belirlenmesinde rol oynayacak.

Türkiye´de voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençlerimizi Türk voleyboluna kazandırmak ve Milli takımlarımızın alt yapısına katkı sağlamak amacı ile; 2012-2013 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenen kriterlere göre 1998-1999 doğumlu erkek ve kız sporcularımız belirlenmişti. Proje kapsamında verili kriterler doğrultusunda İllerde İl Temsilcileri, MEB Voleybol Sorumluları ile TVF seçici kurullarında yer alan antrenörlerce tüm Türkiye´de izlenen sporcular değerlendirilerek seçilen sporcular kamp dönemi boyunca bazı testlere tabi tutulacak.

TVF Başkent Voleybol kampüsünde antrenörler eşliğinde performans testleri, temel motorik testler ve tekniklerle ilgili çalışmalar gerçekleştirilecek ve geleceğin yıldız adayları belirlenecek.

Balıkesir Belediyespor antrenörü Uğur Baysal” Türkiye’de voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençlerimizi Türk voleyboluna kazandırmak ve milli takımlarımızın alt yapısına katkı sağlamak amacıyla 2012-2013 sezonu 98-99 doğumlu kız ve erkek sporcuları 30 Haziran- 8 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan yetenek taraması kampıyla bir takım testlere tabii tutacağız. Milli takımımızın alt yapısını oluşturacak olan ve önümüzdeki yılların milli takımlarını oluşturacak sporcuların kampında antrenör olarak görev alacağım için mutluyum. Bu kampa davet edilmememde katkısı olan ve bu camiada başarılı olmamda emeği geçen Balıkesir Belediyespor Kulübüne, yönetim kuruluna ve sayın Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok’a teşekkür ediyorum. Balıkesir Belediyespor antrenörü olarak bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim” şeklinde konuştu. 





  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli