"UĞUR KURS MERKEZİ" Bandırma'da

Eğitimde Türkiye Markası “Uğur Kurs Merkezi” Bandırma'da

Türkiye'de ilk Dersaneciliğin markası olan “Uğur Dersaneleri” daha sonra "Uğur Kurs'a dönüşmesi ile Bandırma'da yeniden hizmete girdi.

Bandırma “Uğur Kurs Merkezi”, Paşakent Mahallesi, 1067 Sokak, No: 38’de hizmete girdi.

Uğur Kolejleri ve okullarının Bandırma Şubesi’nin kurucu temsilcisi Sedat Tuncel, kurumlarında şimdilik 20 öğretmenle birlikte 7-8-10-11 ve 12’inci sınıf öğrencileriyle mezunlara yönelik çalışmalar yapacaklarını, rehber öğretmenlik görevini ise Gülçe Erdem’in yürüteceğini belirtti.

Tuncel, kuruluşlarının gerçekleştirmeyi hedeflediği çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

“Kazandıran gelenek Uğur Kurs, lise ve üniversite tercihini, potansiyeline ve önceliklerine göre belirler. Yaşam yolculuğunda danışmanlarımızın desteği yanındadır. Başarı odaklı bir çalışma programı uygulayacağız. İhtiyaç duyulan eğitim içeriklerine yer vererek, öğrencilerimize verimli bir hazırlık dönemi sağlayacağız. Onların eksiklerini gideren konu anlatımları, performanslarını artıran soru bankaları, sınav pratiğini güçlendiren testler uygulayacağız. Zamanlarını yönetip, soru tiplerini deneyimlemelerini sağlayarak, sınav öncesi performanslarını gözlemleyeceğiz. Türkiye sıralamasını gösteren seviye tespitleri yaparak, elde edilen sonuçlara göre akademik yönlendirmeler gerçekleştireceğiz.”

Kurucu temsilcisi Sedat Tuncel, “Uğur Dijital” aracılığıyla da sınırsız hazırlık yapacaklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Uğur kurs ekolü olarak da öğrencilerimizin evlerinde olacağız. Böylece yapay zeka tabanlı öğrenme platformu sağlayacağız. Öğrencilerimiz, bu kapsamda ihtiyaç duydukları eğitim içeriklerine kavuşma olanağı bulacaklar. Öğrenciler için sonuç odaklı bir deneyim gerçekleştirerek onlara hedef belirleme özellikleri, kişiye özgü çalışma planı ve Türkiye genelinde başarı sıralaması sağlamaya çalışacağız. Yine çevrimiçi dünyada sınıf ortamı yaratıp, canlı derslerle etkileşimli öğrenme deneyimi sunacağız. Velilerimiz için de konforlu ve güvenli izleme sistemi kurup, onlara yakın takip olanağı sağlayacak, çeşitli duyurularla bilgilendirilmelerini gerçekleştireceğiz.”

Bandırma "Uğur Kurs Merkezi" her türlü kurumsal işletme izinlerini alıp, yapılaşmasını tamamlayarak yeni dönemde Bandırma ve çevresinin hizmetine girdi.



Anahtar Kelimeler: " MERKEZİ" Bandırma'
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli