Uğur Kurs, Yabancı DİL’e iddialı girdi.

Uğur Kurs, Yabancı DİL’e iddialı girdi.

Uğur Kurs, Şimdide yabancı DİL’de öğrencilerin imdadına yetişecek

Bandırma UĞUR Kurs Lise öğrencilerine üniversite yolunda YKS  (TYT+AYT) programında, Ortaokul ve öğrencilerine Lise yolunda LGS kurs programlarıyla destek vermesinin yanı sıra oluşturduğu geniş uzman kadrosuyla Lise Dil öğrencilerine YDT İngilizce kurs programları ile farklı bir seçenek sunuyor.

Bandırma UĞUR kurs rehberlik uzmanı Gülçe Erdem konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin hedefleri göz önünde bulundurularak profesyonel bir çalışma ile gerçek

Uzman kadromuz tarafından YKS yanı sıra YDT için de öğrencilerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

YDT (Yabancı Dil Testi) sınav içeriği ÖSYM tarafından düzenlenen, lise mezunu öğrencilerin yabancı dil sınavıyla alınan bölümlere girebilmesi için yapılan sınavdır. Bu sınav iki basamaklı olarak yapılır. Haziran ayında yapılan bu sınavda cumartesi günü TYT sınavına tüm öğrenciler ortak olarak girerler.  Bir gün sonra Pazar günü ise YDT (Yabancı Dil Testi) yapılır bu sınavda ise 80 İngilizce soru sorulur.

Önce yapılan TYT sınavı sonrasında öğrenciler bir gün sonra yapılan YDT sınavına girerler. TYT sınavında alınan puanın %40ı, YDT sınavına alınan puanın %60 ı toplanarak öğrencinin üniversite giriş puanı belirlenir. Bu sebepten dolayı iki sınavda yakın önem taşımaktadır.

Programlarımızda her iki sınav çalışmaları yoğun şekilde yer almaktadır.

Daha detaylı bilgi için öğrencilerimizi Bandırma Paşakent te bulunan kurs merkezimize bekliyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Yabancı iddialı girdi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı