Uğur´dan, CHP´li vekillere taş!

Uğur´dan, CHP´li vekillere taş!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur: ?TBMM´ye önerge vermekle sorunlar çözülmez?

 

   Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma´da düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´un, TBMM Başkanlığı´na verdiği, Kuş Cenneti ve Kuş Gölü´ndeki(Manyas Gölü) çevresel sorunları dile getiren araştırma önergesine dikkat çekilerek kendisine yöneltilen, ?Kuş Cenneti´nin sorunlarının çözümü konusunda ne düşünüyorsunuz?? şeklindeki soruyu, ?Önerge vermekle sorunlar çözülmez? diye yanıtladı.

Kuş Cenneti ve hemen onun eteklerinde yer alan Kuş Gölü´nün(Manyas Gölü) bugün bataklık durumuna geldiğine dikkat çeken Uğur, şunları söyledi:

?Bugün, Kuş Cenneti ve Kuş Gölü´nün içinde bulunduğu sorunlardan söz ederek şikâyet edenler, bu sorunların çözümü için acaba yıllardır ne çaba harcadılar? Hiç! Şimdi konuşmak kolay! Devletin desteğiyle, Kuş Gölü´ne atık veren fabrika ve tesisler, yıllar önce kendi arıtmalarını yapmışlardı. Ancak elektrik parası vermemek için hiç çalıştırmayarak, kirli atıklarını yıllardır, doğrudan göle vermeyi sürdürüyorlar. Böyle sorumsuzluk olur mu??  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Uğur vekillere
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli