Uğurdur, Erkurt´tan tam not aldı.

Uğurdur, Erkurt´tan tam not aldı.

Efsane Kaptan Turgut Erkurt´u Ocaklar´da ziyaret eden Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Türk Futbol tarihinin önemli isimlerinden, Bandırmaspor, Balıkesirspor ve Beşiktaş´ın bir döneme damgasını vurmuş efsane kramğon (Sarı) Turgyt Erkurt´u Ocaklar´da faaliyet gösteren tesislerinde ziyaret eden Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur kırmızı-mavili Sanayispor´un hedef ve stratejilerini anlatıp, bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Uğurdur, "Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır." felsefesinden hareket ile Turgut Erkurt´a yaptığı özel ziyarette, yönetim ve stratejileri, futbol okulu, genç takımlar va 1. Amatör kümede mücadele eden Sanayispor´un 2019-2010 sezonunda beklentilerini anlattı.

Başkan Uğurdur, hedef olmayan yerde başarıyı yakalamanın zor olduğunu, Sanayispor olarak hedefe oynayan bir takım oluşturmanın yanı sıra geleceğin sanayispor´unu oluşturacak genç takımlar ve futbol okulu için hedeflerinin kayıtsız şartsız istikrar olduğunu söyledi.

Kaptan Turgut Erkurt, İş-Siyaset ve futbol dünyasındaki istikrarlı çizgisi ile her zaman örnek gösterdiği Çetin Uğurdur´un günü kurtarma adına değil, geleceği güvence altına alma noktasındaki yapısının futbol adına örnek alınması gereken davranış olduğunu vurgulayarak, "Sözle değil uygulama ile bu istikrarı yeşil sahalara taşıyan kimliklerin içinde parmakla gösterdiğim insansın, sizinle ticaret´te yaptık, futbol dünyası başarıya ve camiaya sağlanan etki ile kişilikleri el üstünde tutan bir yapıdır, çizginden ödün vermediğin sürece Sanayispor´un futbol dünyasında başarılı olacağına inanıyorum." diyerek ekip çalışmasına önem veren Uğurdur´a "Her zaman yanındayım." dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Uğurdur Erkurt aldı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli