Uğurdur´ların mutlu günü

Uğurdur´ların mutlu günü

Erdek´te düzenlenen tören ile Çetin Efe & Erdem erkekliğe ilk adımı attılar.

Bandırma´nın siyaset, ticaret ve spor dünyasında önder isimlerinden Sanayispor başkanı Çetin Uğurdur torunları Çetin Efe & Erdem Uğurdur için Erdek Ağrigento´da düzenlediği sünnet cemiyeti ile ilk mürvetlerini gördü.

Sanayispor´un uzun soluklu başkanı Çetin Uğurdur, İstanbul´da Bankacı olan oğlu Didem & Kerim Uğurdur´un evlatları Çetin Efe & Erdem için gerçekleştirdiği sünnet cemiyeti hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu.

Seçkin konukların hazır bulunduğu Erdek Ağrigento´daki sünnet cemiyetine özel olarak hazırlanan salon´da mevlit ile başlayan tören orkentra eşliğinde giren Didem-Kerim Uğurdur çifti, beraberlerinde yürüyen Çetin Efe & Erdem ile birlikte coşkulu alkışlarla devam etti.

Uğurdurların ilk mürvetleri Çetin Efe & Erdem Uğurdur´un Erdek Ağrigentodaki görkemli sünnet cemiyeti sünnet annesi Didem, Sünnet babası Kerim´in son derece şık kıyafetlerle çıktıkları sahnede ilk dans ile başlattıkları gece, ilerleyen saatlerde bölgenin güçlü sesi Arzu´nun sahne alması ile geç saatlere dek devam etti.



Anahtar Kelimeler: Uğurdur ların mutlu günü
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı