Ükünç ve Özgüçlü, Erdek'te

Ükünç ve Özgüçlü, Erdek

Bandırma'da amatör futbola önemli katkısı olan asker kökenli iki eski hakem Faruk Ükünç ile Nuri Özgüçlü Gazeteci yazar Önder Balıkçı ile eski anıları paylaştı.

Yıllarca Bandırma'da astsubay-hakem olarak görev yapan Faruk Ükünç ve Nuri Özgüçlü ile Erdek'te buluşarak hakemlik anılarını tazeledik.

Halen yaşamını İzmir'de sürdüren Faruk Ükünç, Bandırma'da 1981-1991 yılları arasında görev yaptıktan sonra Eskişehir'e atandığını, Nuri Özgüçlü ise Bandırma'dan, Konya'ya görevlendirildiğini belirterek, "Bandırmayı çok sevdik. Bandırmalılara hakemliği de sevdirdiğimizi düşünüyoruz. Bizler, o dönemde, Hayri Göker ve İlhan Mete'den kalan hakemlik zincirini devam ettirdik. Yine o dönemde, Bandırma'da bir hakemlik ekolü oluşturduk" dediler.

Ükünç ve Özgüçlü, o yıllarda, hakem klasmanlarının ağırlığını astsubay hakemlerin oluşturduğu vurgulayarak, şunları söylediler:

"Tabii o yılların Bandırmasındaki amatör futbol kulüplerinin de büyük bir saygınlığı ve ağırlığı vardı. Hepsi bizlere çok saygılıydı. Yeni hakemlerin yetişmesine katkı sağladık. Hakemliğimizin en güzel yıllarını Bandırma'da yaşadık. Çok güzel anılarımız oldu. Halen ikinci bir memleketimiz olarak gördüğümüz Bandırma'daki gelişmeleri sosyal medyadan takip ediyoruz."

Ükünç ve Özgüçlü, sporun en büyük kazancının dostluklar olduğunun altını çizerek, "Ülkemizin her yerinde spor yoluyla edindiğimiz dostlarımız bulunuyor" dediler.  ÖNDER BALIKÇI



Faruk ükünç
16.07.2021 14:12:57
Önder Balıkçı ve Karadeniz kardeşlerime teşekkür ederiz.bizleri 30 yıl geriye götürdüler anılar tazelendi

Anahtar Kelimeler: Ükünç Özgüçlü Erdek'
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli