Ulaşım eziyeti

Ulaşım eziyeti

Edincik Toki sakinleri toplu taşımada aktarma istemiyor.

 

Edincik Toki Mahallesi sakinleri Atatürk Caddesi, Liman AVM ve Sanayi´ye gitmek için 3 ayrı araçla aktarma yaptıkları belirtilerek, ulaşım eziyetinden kurtarılmaları istendi.

Yaklaşık 420 hanenin yaşadığı Edincik Toki Mahallesinde, Büyükşehir toplu taşıma hizmetinin Edincik´te Çarşı değil Toki´nin son durak olması gerektiğine dikkat çekilerek, mahalle içi dolmuş ile çarşıya inilerek Bandırma´ya, Batı garajından Liman AVM ve Sanayi´ye gitmek için ise bir araç daha değiştirmek zorunda kaldıkları vurgulanarak temelde Büyükşehir´in inisiyatifinde bulunan toplu taşıma ile bu denli aktarma yapılarak seyahat edilmesinin hem zaman hem de maddi anlamda büyük külfet getirdiği kaydedildi.

Edincik Toki sakinlerinin Bandırma´nın hatta Manyas, Gönen ve Erdek´ten gelen vatandaşların en fazla 2 aktarma ile ulaşmak istedikleri Bandırma´da sadece Edincik Toki´nin 3 araç kullanmak zorunda bırakıldığı vurgulandı.



fatma başıbüyük
4.12.2015 10:22:25
hayırlı günler,haber güzel önemli bir sorun işlenmiş,ama eksik yönü çok maalesef,büyükşehir olmadan önce edincik belediye başkanlığımızın bu yönde aldığı ve uyguladığı bir meclis kararımı var acaba? diye araştırıldımı misal,ya da başka yönü varmı?,neden bu sistemde ısrar ediliyor acaba?hukuki bir engel varmı acaba?varsa aşılması için çalışılıyormu? vesaire vesaire...

Anahtar Kelimeler: Ulaşım eziyeti
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı