Ulaşım AŞ`de Bican Güven tazeledi

Ulaşım AŞ`de Bican Güven tazeledi

Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Bülent Bican`ın hazırladığı liste yeniden yönetime seçildi.




Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Bülent Bican`ın hazırladığı
liste yeniden yönetime seçildi.


Ulaşım AŞ`de ilkez bir başkan 3.kez göreve getirildi.
97 Üyeli Ulaşım AŞ`nin Şoförler odası tesislerinde gerçekleşen genel kurulunda Başkan Bülent Bican tarafından hazırlanan liste yeniden
göreve getirildi.



Bandırma Ulaşım Bican'la devam dedi

Bandırma şehir içi ulaşım hizmetleri 5 yıldır devam ettiren Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş, Olağan Genel Kurulunu saat 13.00'de Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası düğün salonunda gerçekleştirdi.



Divan Başkanlığını Ragıp Salih Ünsal'ın yaptığı Olağan Genel Kurulda 2011-2012 yılı gelir-gider raporlarının okunması ve oylanmasının ardından 2013 yılı tahmini bütçe görüşmelerine geçildi.



Bütçe görüşmesinden önce kısa bir açıklama yapan Başkan Bülent Bican; 97 ortak 108 hissedarlı Bandırma Ulaşım Hizmetleri A.Ş. büyük bir ailedir. Çoluk çocuğumuzun rızkını kazandığımız bu şirkette acısıyla, taylısıyla 5 yıl geçirdik. Şirketimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Büyürken de güçleniyor. Bu beş yıl içinde hayatlarını kaybettiğimiz ortaklarımız oldu. Onları buradan bir kez daha rahmetle anıyorum. Şirket ortaklığından çıkıp, başka iş alanlara giren arkadaşlarımızda oldu. Kendilerine yeni iş sahalarından başarılar diliyorum” dedi.



Düzenlenen Olağan Genel Kurula misafir olarak katılan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel; bir insanın en çok ihtiyacı olan ve yaşamında önemli bir yer alan konut-ulaşım gibi iki ihtiyaçtan birini karşılayan ve bugün bu alanda Bandırma'ya hizmet veren Bandırma Ulaşım Hizmetleri A.Ş. yaptığı hizmet küçümsenecek bir hizmet değildir. Biz Bandırma Belediyesi olarak şirketle iyi diyalog içinde Bandırma'ya en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi. Daha sonra ortakların temenni ve sorunları görüşülmesi ardından seçimlere geçildi. Başkan Bülent Bican 97 ortağın 92'sinin oyunu alarak 2 yıl daha Ulaşım A.Ş.'nin yönetimine ortaklardan yetki aldı.

Bican'la birlikte yönetim Kuruluna seçilen ortaklar Recep Sayar, Ayhan Soylu, Özge Alp ve Servet Toygar'dan oluşuyor.

Genel kurul sonrası ortaklara yönetim tarafından düğün Salonunda yemek verildi.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bican: Bandırma Ulaşım hizmetleri aş olarak 2013 yılında belediyeden ihale yoluyla alacağımız yeni otogarımızı kuracağız ayrıca engelliler için bakanlık tarafından talep edilen beş otobüs içinde yeni araç almayı planlıyoruz. Yönetim Kurulu olarak gece gündüz demeden Bandırma halkına hizmet vermek ve ortaklarımızın hakkını ve ekmeğini korumak tek görevimizdir`` dedi.






Sayim Alkazak
28.01.2013 00:23:36
Radikal kararlar alarak Bandırma`da ulaşımın sağlanması ve özverili çalışmalarınızdan dolayı şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerini kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı