Ulaşımdan 2. iftar

Ulaşımdan 2. iftar

Ulaşım Hizmetleri A.Ş nin geleneksel iftarı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Ulaşım Hizmetleri A.Ş nin geleneksel iftarı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Bandırma Ulaşım Hizmetleri A.Ş’nin geleneksel iftar yemeği Oda Restaurant’ta verildi.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bican, Bandırma Ulaşım Hizmetlerinin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı evveli - rahmet  ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş, bolluk ve bereket ayıdır.  Maalesef yakın çevremizde, ülkemizde de sınırlarımızın ötesinde de yakın coğrafyada uzak coğrafyada yaşanan bazı dertlere ve zulümlara şahit oluyoruz. Komşumuzu Suriye de yine aynı şekilde Mısır’da. Filistin de çok uzaklarda  Müslüman din kardeşlerimizin  maruz kaldığı dertler ve zulümlerle  hep birlikte yüzleşiyoruz. Bizlet bugün sahip olduklarımıza mutlak şükrediyoruz. Ancak bununla beraber Tüm insanlık için tüm İslam alemi için hepimizin ortak duası ; Bu mübarek Ramazan Ayı’nda mazlumlarını acılarının son bulması ,iyilik ve güzelliklerin tekrar yeşermesi ve gönüllere kardeşlik ikliminin egemen olması ’’dedi.

Daha sonra kendisine söz verilen Balıkesir AK Parti Milletvekili M.Cemal Öztaylan da iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, müessesenin yedi sene önce kurulduğuna dikkati çekerek şunları söyledi:

‘’ Ulaşım Hizmetleri A.Ş.’nin bugünlere gelmesinde büyük payı olduğunu belirten Öztaylan,.  ‘’Hafızam beni yanıltmıyorsa, son bıraktığımız yıl, Bandırma Belediyesi’nin ulaşım zararı 2 trilyon 208 milyar lira idi. Arabalar boş gider gelir di. Benden önceki ve ondan önceki belediye Başkanları  Bandırmaspor’a kıyak yapacağım zannı ile düşüncesiyle ona vermiş buna vermiş. Şu anda Bandırma belediyesine o süreçte verilen  97 tane hattın, taşıyabileceği insan kapasitesi 500 bin kişi.benim şoför esnafım şoför değil adam olsun esnaf olsun  belediye bu yük altından kalksın , zarar etmesin  tertemiz bir hizmet yapılsın herkes bundan payını alsın dedik. Bu şekilde yola çıktık. Sizlerde bize güvendiniz bizde size güvenerek bu kervanı beraberce yürüttük. Burada kazanan hem devlet ve millet hem de belediye oldu. ‘’

Ahmet Pesen

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli