Ulaşım'dan şikayet bitmiyor

Ulaşım

Zamlı tarifeye geçen Ulaşım AŞ.'de hizmet değil, durak seçiliyor

Pandemi kurallarının geçerli olmsadığı, alınan tüm önlem ve uyarılara rağmen sefer yetersizliği nedeni ile şehir hatlarında pandemi önlemi yokmu gibi, dolu dolu sürdürülmesi birçok kimsenin korkulu rüya görmesine neden oluyor.

Covit-19 kapsamı içinde müşteri kaybına uğradıkları gerekçesi ile yeniğ zam talebinde bulunup önceki ay uygulamaya geçen Ulaşım AŞ'dan bukez duraklara uğramadığı şikayetleri yükseldi.

Heppy Center merkez binası arkasında bulunan okulların çalışanları durak olmasına karşın şoförlerin buradaki durağı teget geçmesinden şikayet ediyor.

Eski adı Doğa koleji, yeni adı İstek Okulları çalışanları gazetemize ulaştırdıkları şikayetlerinde keyfi uygulamadan kaynaklanan mağduriyetlerini dile getirdiler.

“Biz eski Doğa koleji yeni adı “İstek Bandırma özel okulu” çalışanları olarak mağdur ediliyoruz. Şehir içi otobüs durağı olmasına rağmen otobüs şoförleri durağa gitmiyor. Kendilerine göre bahaneleri var. Okullar kapalı olduğu için gitmiyorlarmış, en azından müşteri olduğu zaman sadece indirmek için girsinler, binmek için durakta oturup otobüs beklemiyoruz zaten, umarım bir okuyan olur sorun çözülür.”



Anahtar Kelimeler: Ulaşım' şikayet bitmiyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false