ÜLKEMİZİ PARÇALATTIRMAYACAĞIZ

ÜLKEMİZİ PARÇALATTIRMAYACAĞIZ

Tayyip Erdoğan´ın BOP eş başkanlığı görevi ve AKP ile PKK´nın birlikte yürüttüğü Açılım politikaları sonucu ülkemiz bu günlere getirildi.

   Tayyip Erdoğan´ın BOP eş başkanlığı görevi ve AKP ile PKK´nın birlikte yürüttüğü Açılım politikaları sonucu ülkemiz bu günlere getirildi.  PKK ile işbirliği, komşularımızla düşmanlık ve terör ihracı, ABD´ye bağımlılık politikaları Türkiye´yi bu duruma düşürdü.

   Ülkemizi parçalamak isteyen, bu amaçla, ?Kara gücümüz? dediği PKK´yı Türkiye´mize saldırtan asıl merkez ve baş düşman Amerika´dır.

   PKK´yı eğiten, destekleyen, silahlandıran, Mehmetçiğimizi ve polisimizi şehit eden ağır silahları ve mayınları veren Amerika ve Avrupa emperyalizmine karşı, Türk milleti olarak, topyekün birleşeceğimiz, topyekün mücadele etmeye mecbur olduğumuz şartları yaşıyoruz.

   Amerika Türkiye´yi asla bölemeyecek! Bölücü terörün kökünü kurutacağız. Türkiye parçalanıyor diye hiçbir endişe ve paniğe asla kapılmayacağız. Hepimiz Mehmetçik olacağız, Millet-Ordu el ele vereceğiz

   Bölücü teröre Meclis kapıları açılarak, yerel yönetimler teslim edilerek başarı kazanılamaz. Mayın döşeyen, bomba patlatan, kalleş tuzaklar kuran bir örgüt ancak silahla etkisiz hale getirilir. Siyasi örgütleri derhal kapatılır.

  ?Türk de biziz Kürt de biziz, hepimiz Türk Milletiyiz´ gerçeğini aklımızdan asla çıkarmamalıyız. Bozguncu, kışkırtıcı, saldırganların tuzaklarına asla düşülmemeli. Provokasyon girişimlerine asla müsaade edilmemeli.

   Büyük milletimize, kahraman ordumuza,  cesur polisimize güveniyoruz. Mehmetçiğin yanındayız, vatanımızı savunuyoruz. Bölücü terörü bitirene kadar, ABD´yi ülkemizden kovana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

   Başta siyasi partiler, sendikalar ve meslek odaları olmak üzere, vatanın birliğinden ve milletin dirliğinden tüm milli güçler acilen bir araya gelmeli, birlikte mücadele kararı almalıdır.

   Büyük çözümlerin eşiğindeyiz. Bir Milli Hükümet kurarak; saltanatı yıkmak ve bölücülüğü bitirmek için 1 Kasım seçimleri büyük bir fırsat sunmaktadır. Atatürkçüler, halkçılar, devrimciler, milliyetçiler ve sosyalistler bu tarihi fırsatı kaçırmamak için bir an evvel seçim ittifakı yapmalıdır.

                                                          Türker TEK

                                                      Balıkesir İl Başkanı

/resimler/2015-9/10/1143137299316.jpg

 
 


  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli