Ülkü Ocaklarında asker uğurlaması

Ülkü Ocaklarında asker uğurlaması

Erdek Ülkü Ocakları, Hakkâri şehirlerine Mevlit okutulması ardından 94/4 tertip askerleri Bayrak ve Kuran'la uğurladı.

Önceki hafta Hakkâri’de 3 askerin şehit edilmesi ile ilgili olarak Ocakta Mevlit okutan Erdek Ülkü Ocakları 94/4 tertip asker uğurlaması nedeni ile Erdek’li hazır asker gençleri Ocakta bir araya getirerek yemek verdi.

Erdek Ülkü Ocakları Sosyal faaliyetler Başkanı Ali Özgen’inde hazır asker olarak katıldığı gecede Başkan Ali Nejat Aktan, tüm asker adaylarına Bayrak ve Kuran armağan etti.

Başkan Ali Nejat Aktan, soydan gelen hür ve bağımsız yaşamış bir millet olarak, hiçbir zaman Ezan ve Bayrağından taviz verilmediğinin altını çizerek, ’’Bugün her ne kadar kargaşa ve karamsarlık yaratılsa da Türk Milleti en zor günlerinde, karanlıktan aydınlığa kavuşma noktasında tek yumruk olmayı başarmıştır. Bugün Millet olma noktasında asla taviz vermediğimiz vatan borcu askerlik için yola çıkıyorsunuz, Asker ocağı Peygamber ocağıdır. Bu inançla sizleri Ezan ve bayrağımızın bekası için vatan görevine yolluyoruz, Kazanız mübarek olsun, gönlümüz ve dualarımız sizinledir. Sağ ve salim olarak gidişiniz gibi, gelişinizde şanlı olsun’’ Dedi.

Başkan Ali Nejat Aktan, daha sonra tüm asker adaylarına kuran ve bayrakları öperek teslim etti.

 

 



Hüseyin KARAKUŞ
2.11.2014 09:02:19
Askerlermize hayırlı tezkereler diler...Vatan,Bayrak ve Onur için bu kutlu görevde başarılar dilerim...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı