ÜLKÜ OCAKLARINDAN "BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL"

ÜLKÜ OCAKLARINDAN

Edremit Ülkü Ocakları Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek.




________________________________________/ Enver DOLGUN- EDREMİT

Edremit ilçesi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Başkan Yıldırım, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak 15 öğrenciyi ödüllendirdik" dedi.

Edremit ilçesi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı 2011-2012 Eğitim Öğretim yarıyılının sona ermesinden sonra başarılı olan öğrencileri kitap, okul malzemeleri yanı sıra elektronikmalzemeler ile ödüllendirdi.

Edremit Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Yıldırım, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak 15 öğrenciyi ihtiyaçları olan çeşitli kitap ve eğitim malzemeleri vererek ödüllendirdiklerini söyledi.

"Eğitim vazgeçilmezi oluşturmaktadır. Bizler de başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik" diyen ve yıllardır gelenekleşen bu yardımlara devam ettirdiklerini açıklayan Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Yıldırım,  "Amacımız bayrağına sahip çıkan, milletini üstün medeniyetler seviyesine çıkartacak nesiller yetiştirmektir. 2023 lider ülke Türkiye`nin yönetimine talip olan Ülkü Ocaklı Gençleri eğitim alanında okullarında takdir ve teşekkür alarak bizi gururlandırdı, duygulandırdı. Gençlerimizin bu çalışkanlığı ile ülkemizin geleceğine katkı sağlayacaktır" dedi.
Yıldırım, "Bizim amacımız elleri kalem tutan bir gençlik oluşturmaktır. Başarılı gençlerimizi ödüllendireceğiz. Çünkü hiçbir başarı karşılıksız kalmamalıdır" diyerek yılsonunda da öğrencileri ödüllendireceklerinin müjdesini verdi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli