Ülkü ocaklarından Hain teröre kınama

Ülkü ocaklarından Hain teröre kınama

Siirt Güroymak'ta polislerimize yönelik yapılan ve 5 polisimiz ile 3 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği hain saldırı üzerinden henüz uzun saatler geçmeden  Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu 24 askerimizin şehit olduğu, 22 askerimizin ise yaralandığı haberi gelmiştir. Bu kara haber ile 24 haneye ateş düşmüş, milletimiz yasa boğulmuştur. Şehitlerimize rahmet ,acılı ailelerine başsağlığı ve yaralı erlerimize acil şifalar diliyoruz.

Bebek katilleri mübarek Kurban bayramına sayılı günler kala yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Her kara haberde olduğu gibi bu hain saldırı sonrasında da hep aynı sözler ile bölgede geniş çaplı operasyonların başlatıldığı, bölgenin abluka altına alındığı ifade edilmiştir ancak Yüce milletimiz ise artık bu sözleri dinlemekten bıkıp usanmıştır. Yüce milletimizin duymak istediği haberler terör örgütünün perişan edildiğine dair haberlerdir, terör örgütünün imha edildiğine dair haberlerdir.

Bilindiği üzere şehitlik, herkese nasip olmayacak yücelikte bir makamdır. Bu makama yükselen kardeşlerimizin şefaatine erişmek ise hepimiz için en büyük temenni olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak ülkemizin ve milletimizin huzuruna kast eden hainlerin alçakça ve şerefsizce tertipleri karşısında vatandaşlarımızın geleceğe yönelik kaygıları artmış, umutsuzluk ve karamsarlık hat safhaya ulaşmıştır. Ancak Eli kanlı bebek katilleri ve onların destekçileri şunu çok iyi bilmelidirler ki yapmış oldukları bu haince saldırılar karşısında Yüce Türk Milleti asla teröre boyun eğmeyecek, asla teslim olmayacaktır. Yüce Türk Milleti'nin sabrı ile oynayan hainler Türk Milleti'nin  taşan sabrı karşısında perişan olacaktırlar.

Biz Ülkücüler olarak bu terör konusunda üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Şanlı Türk Bayrağını ülkemiz semalarında bedeli ne olursa olsun dalgalandırmaya, bu devlet ve milleti ebediyen böldürmemeye kararlıyız. Peki ya siyasi irade? Siyasi irade üzerine düşen sorumluluğu layığıyla yerine getirmeye hazır mıdır? Terörün kökünü kazımaya hazır mıdır ? Yoksa hala müzakere konusunda ısrar mı etmektedir? Siyasi irade askeri operasyonlar yapmak için hain pusuların, yaralıların ve şehitlerin olmasını mı beklemektedir?

Bu kara haberden sonra milletin değerlerine yabancı ve sözde aydın geçinen 3-5 zevat , yandaş tv ve gazetelere demeçler vererek terörü lanetleyecekler(!)  ve ileri demokrasi vs kavramlardan bahsettikten sonra sözü terör örgütünün elebaşı bebek katiline getirip ev hapsi isteyecekler.İşte bu omurgasız aydınları(!) Türk Milleti ebediyen unutmayacak ve ilk fırsatta tüm bunların bedelini ödetecektir. Tüm bunların yanında terör örgütünün siyasi uzantıları da barış yolunun İmralı'dan geçtiğine dair demeçler verecektirler.Tarih terör örgütünün bu siyasi uzantılarını da affetmeyecektir.

Türk Milleti büyük ve güçlü bir millettir; tarihi boyunca ne belaları atlatmış nice hainlere cezasını vermiştir. Bu hainlerin karşısında da onların bekledikleri gibi diz çökmeyecek ve dimdik, onuruna yakışır şekilde duracaktır. Yüce Türk Milleti binlerce yıldır süregelen varlığını bu hainlere çiğnetmeyecektir.

Bandırma Ülkü Ocakları olarak bir kez daha aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.Yaralı erlerimize de acil şifalar vermesini Yüce Allah'tan diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli