Ülkücü gençlik Türkmenleri unutmadı

Ülkücü gençlik Türkmenleri unutmadı

Ülkü Ocakları, unutulan Suriye Türkmenlerine şefkat projesi için yardım kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları, unutulan Suriye Türkmenlerine şefkat projesi adı altında yardım kampanyası başlattı. Yurdun dört bir tarafından faaliyet gösteren ülkü ocakları başta yiyecek ve giyecek odaklı kampanyaların toplanma merkezi olarak ilçelerde faaliyet gösteren Ülkü Ocakları başkanlıklarını gösterirken, açılan nakdi yardım hesapları içinde banka şube hesap numarası açıklandı.

Erdek Ülkü Ocakları Başkanı Murat Koç Erdek Ülkü Ocakları olarak yurt genelinde açılan kampanyada toplanacak erzak ve giyeceklerin en kısa zamanda kış kıyamette esaret yaşayan Suriyeli soydaş Türkmenlere ulaştırılacağını bu anlamda katkı vermek isteyen hamiyetperver vatandaşların ihtiyaç fazlası giysi veya yardımda bulunmak istedikleri yiyecek maddelerini Otogar karşısındaki Erdek Ülkü Ocakları şubesine teslim etmelerini veya 536 443 10 52 – 544 282 76 48 GSM telefonlar ile irtibat sağlayarak katkılarının ayaklarından alınmalarını temin edeceklerini söyledi.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Koç, nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşları TC Ziraat Bankası 4766 1900 7762 1642 numaralı hesaba yardımlarını yapabileceklerini söyledi.

Başkan Koç, Milliyetçi hareketin dünyanın neresinde bir Türk varsa, kalbi onunla attığını, geçmişte olduğu gibi Ülkü Ocakları Güneydoğu coğrafyasının Suriye sınırları içinde esaret ve yaşam mücadelesi veren Türkmen kardeşlere uzanacak sıcak bir el ile katkı vermek isteyenlere seve seve yardımcı olduklarını söyledi.

 

 

 

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı