“Ulusal Egemenlik Kupası”nı Cumhuriyet kazandı.

“Ulusal Egemenlik Kupası”nı Cumhuriyet kazandı.

Cumhuriyet İlkokulunun şampiyon olduğu "Ulusal Egemenlik Kupası" nda Ş. Öğrt. Mustafa Boz ilkokulu 2., Ş. Süleymanbey ilkokulu 3., ve Ticaret Borsası ilkokulu 4. oldu.

“Ulusal Egemenlik Kupası”nı Cumhuriyet kazandı.

Bandırma Galatasaray Futbol Okulu tarafından düzenlenen ilkokullar arası “Ulusal Egemenlik Kupası” Salı saha futbol turnuvasının şampiyonu Cumhuriyet ilkokulu oldu.

Cumhuriyet ilkokulu takımı, kupa finalinde güçlü rakibi Şehit Öğretmen Mustafa Boz ilkokulunu 5-0 yenerek turnuva şampiyonu olurken çeşitli armağanların yanı sıra 5 bin liralık şampiyonluk ödülünü kazandı.

Şansız bir final karşılaşması oynayan Ş. Öğretmen Mustafa Boz ilkokulu gördüğü bir kırmızı kart ile karşılaşmayı eksik oynamak durumunda kalması, şampiyonayı 2 tamamlamasına neden oldu.

Finallerin ilk karşılaşması Ş. Süleymanbey ile Ticaret Borsası ilkokulunun 3 ve 4 lük karşılaşması oldu.

Son derece zevkli geçen karşılaşmayı Ş. Süleymanbey 2-1 kazandı.

Böylece “Ulusal Egemenlik Kupası”nın 3. Ş. Süleymanbey, 4 ise Ticaret Borsası ilkokulu oldu.

-Kupa töreninde konuşan Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı ve Bandırma Galatasaray Futbol Okulu koordinatörü Hakan Yücel; Protokolün Değerli Üyeleri,

Her fidanı sevgiyle büyüten fedakâr yönetici ve öğretmen arkadaşlarım,

Aydınlık yarınların güvencesi olan sevgili çocuklar

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.Yılında bandırma Galatasaray Futbol Okulu olarak düzenlediğimiz etkinliğin final programına hoş geldiniz.

 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 23 Nisan 1920'de de "Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir." diyerek ilan ettiği bu yüce bayram, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.

  Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilme, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çocuklarımız Geleceğimizin teminatıdır onların sağlıklı yarınları için hep beraber çalışacağız…

Bizde bu anlamlı haftadaki etkinliğimiz ile Sporu geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek, spor yolu ile öğrenciler. Arasındaki birlik, beraberlik duygusunu geliştirmeyi ve kaynaşmayı sağlamak ve yeteneği olan çocuklarımızın bu yeteneklerini gösterme fırsatı vermek istedik;

Destek olan başta milli eğitim müdürümüz ve okul müdürlerimiz olmak üzere arkadaki fonda isimleri geçen işletmelere basına, hocalarımıza Balıkesir bölge hakemlerimize, velilerimize çok teşekkür ediyoruz inşallah bunu her yıl düzenlenen bir etkinlik haline getireceğiz yıllarca sürer diyorum

Çocuklarımıza Atatürk’ün bir sözünü ileterek sözlerimi bitirmek istiyorum.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz"

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Bayramınızı kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum."  

İlkokullar arası “Ulusal Egemenlik Kupası" halı saha futbol Turnuvası final programında başta Kaymakam Engin AKSAKAL, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi YELOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF  Genel Sekreteri Ertunç İŞBAY,
Bandırmaspor Başkanı Gürel SOYLU, Bandırma Meclis Üyesi Oya YÜCEL, Bandırmaspor önceki başkanlarından iş insanı Adnan ERDAN, Edincik son Belediye Başkanı Mehmet YAĞCI, Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi iş insanı Soner KOÇOĞLU, Gümrük Müdürü, Okul müdürleri, STK temsilcileri ve kalabalık seyirci topluluğu katıldı.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı