Ümraniyespor 2-1 Bandırmaspor

Ümraniyespor 2-1 Bandırmaspor

Bandırmaspor TFF 1 ligdeki ilk mücadelesini kaybetti.

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor ile Bandırmaspor karşılaştı.
Ümraniye'deki maçı evsahibi ekip 2-1 kazandı.
Ümraniyespor'a galibiyeti getiren golleri 44'te Gökhan Süzen ve 89'da Kevin Mayi kaydetti.
Ligin yeni ekibi Bandırmaspor'un golünü 81'de Yonathan del Valle attı.

Ümraniyespor: 2 - Bandırmaspor: 1

Stat: Ümraniye Belediyesi

Hakemler: Sarper Barış Saka, Seyfettin Ünal, Ali Tuna

Ümraniyespor: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Fernandes, Alim Öztürk, Ercan Coşkun, Gökhan Süzen, Mustafa Murat Uslu (Dk. 88 Yunus Emre Gedik), Yunus Emre Mertoğlu (Dk. 61 Mayi), Serkan Göksu, Muammer Denizhan Taşkan (Dk. 78 Enes Soy), Zivkovic, Hüseyin Çolak (Dk. 88 Sow)

Bandırmaspor: Zülküf Özer, Hakan Bilgiç, Mehmet Yiğit, Fırat Arıkan, Selçuk Alibaz (Dk. 86 Sinan Akaydin), Landel (Dk. 65 Samet Katanalp), Hüseyin Bak, Erkan Taşkıran, Doğan Can Davas (Dk. 46 Benhur Keser), Del Valle (Dk. 86 Berat Satılmış), Pote

Goller: Dk. 44 Gökhan Süzen, Dk. 89 Mayi (Ümraniyespor), Dk. 81 Del Valle (Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Yunus Emre Mertoğlu, Dk. 52 Serkan Göksu, Dk. 67  Muammer Denizhan Taşkan (Ümraniyespor), Dk. 49 Fırat Arıkan, Dk. 73 Hüseyin Bak (Bandırmaspor)



MUSTAFA AKSAN
14.09.2020 19:24:47
TAKIMIMIZI BEN ÇOK İYİ BULDUM.AMA ÇOK ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE PUAN ALAMADIK.SEVGİLİSERDAR HOCA TAKIMI ÇOK İYİ HAZIRLAMIŞ.MAÇ BOYUNCA KONTRAATAK İLE HÜCAM TAPMAYA KALKAN BİR RAKİP , İKİNCİ YARIDA UZUN BİR SÜRE RAKİBİNİ BASKI İLE BOĞAN BİR BANDIRMASPOR İZLEDİM.ÜMRANİYENİN BİZDEN FAZLASI YOK ASLINDA EKSİĞİ ÇOK.AMA ÇOK BEDAVA BİR 3 PUAN ALDILAR.TAKIM OLARAK BİZ ONLARDAN DAHA İYİ VE DİRİ İDİK.ŞANSSIZ BİR HATA VE GOL YEDİK.TAKIM ÇOK UMUT VEREN BİR FUTBOL OYNUYOR.GÜN GEÇTİKE DAHA DA İYİ OLACAĞI KANISINDAYIM.

DAVUT DOĞRUCU
18.09.2020 17:28:02
Takımımız iyi hoş güzelde oynamaya çalışıyor. Serdar SAMATYALI tam isabet ... Fakat hayatın gerçekleride var MENEMEN - ALTINORDU maçını izledim. 17 Yaşında gencecik fidan Çıktı Serbest Vuruştan attı golü mest etti herkezi sonra 20 yaşında bir genç girdi attım mı 2. golü ohhh kaymaklı kadayıf. BİZİM TAKIM bas bas paraları leyla ya der gibi yabancılara akıt paraları transferlere bir düny apara nereye kadar abiler ne zaman bu işin ÖZÜNE DÖNECEKSİNİZ MERAKLANIYORUM. ÇOK ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEMEYİN GÜZEL ABİLERİM. 25 Senedir BANDIRMA da YETİŞMEYEN BİR TÜRLÜ BECERİLEMEYEN FUTBOLCU ne zaman yetişecek meraktayız. BEN İSTEMİYORUM TRORE FALAN ABİ BEN ALTYAPIMIZDA MİLLİ TAKIMLARDA OYNAYAN OYUNCU GÖRMEK İSTİYORUM. Burak İNCE ler Cengiz ÜNDER ler Merih DEMİRAL lar Çağlar SÖYÜNCÜLER görmek istiyorum ... PLANLAMA BÖYLE YAPILIR ...Birde bu işin başında olanlar AMATÖR den gelenler AMATÖR futbol oynamış olanlar... YAPMAYIN PARALAR GİDİYOR AZDA DEĞİLLER 5 SENE HEDEF KOYUN ALT YAPI basit iş değil .. Serpil Hamdi TÜZÜN nereeee Fatih İÇÖZ nere yapmayın kandırmayın kendinizi.....

Anahtar Kelimeler: Ümraniyespor - Bandırmaspor
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı