Umre dönüşü ilk açıklama

Umre dönüşü ilk açıklama

Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Hep aklımda olan Umre ziyaretimden çok mutlu döndüm?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Umre ziyaretinden çok mutlu döndüm? dedi.

?Bandırma Manşet?e özel bir açıklama yapan Mirza, şu değerlendirmede bulundu:

?Umre ziyareti hep aklımdaydı. Mekke ve Medine´yi ziyaret ettim. Kabe´yi altı kez tavaf ettim. Kutsal mekanları gezdim. Tavaf sırasında 12 kilometre yol yürüdüm. Çok güzel duygular yaşadım. Bu ziyaretimin sosyolojik açıdan önemi, orada farklı ırklardan insanların, aynı amaçlar doğrultusunda birleştiklerini görmekti. Oradan mutlu ayrılırken, bazı önyargıları da yıktığımı düşünüyorum. Orada karşılaştığım insanlar, CHP´li bir belediye başkanı olduğumu öğrenince önce şaşırdılar. Ancak, şunu özellikle söylemek isterim ki Müslümanlık, ideolojik olarak sosyal demokrasiye çok uygundur. Çünkü sosyal demokraside özgürlük, sosyal adalet, eşitlik ve paylaşımcılık vardır. Bu ziyaret için İçişleri Bakanlığı, bana yedi gün izin vermişti. Bu ziyaret sırasında çok değerli dostluklar da edindim. Ben, inançlı bir kişiyim. Çok istediğim bir ziyareti gerçekleştirmenin mutluluk ve huzuru içindeyim. Bu ziyaret, yaşam tarzımda bir değişiklik yaratmayacaktır.?

/resimler/2017-12/22/1028392550219.jpg

BANDIRMASPOR´A GENÇ OYUNCU TAKVİYESİ

Bandırmaspor Kulübü´nün onursal başkanı olan Mirza, ara transfer döneminde takıma genç oyuncu takviyesi yapılacağına işaret ederken, şunları söyledi:

?Hasan Çakmak´ın başkanlığındaki yönetim kurulu, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yöneticiler, bu dönemde, çok koşan ve takımda hemen oynayabilecek oyuncuları transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu dönemde kesinlikle yaşı 30´un üzerinde oyuncu alınmayacaktır. Koşan ve çok iyi mücadele eden beş oyuncu alınacak. Bu oyuncuların transferi sırasında ise menajerlerin de tuzağına düşülmeyecek. Koşan ve iyi mücadele eden genç bir Bandırmaspor´un nasıl başarılı olduğunu son olarak kendi evimizde oynayıp 4-1 kazandığımız Sakaryaspor maçında gösterdik.?  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Umre dönüşü açıklama
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli