Umut Pansiyon

Umut Pansiyon

Hayallerinizi ertelemeyin, Erdek`te her bütçeye tatil var

Tatil ve turizm cenneti Erdek`te üç yıldız`dan, tek yıldıza, Otel`den, Motel`e,  Pansiyon`dan kamp çadırı olanağına dek tüm ekonomik şartlara uygun tatil imkanı var.

Bandırma Manşet haber merkezi olarak hafta sonu safarimizde,  ekonomik tatil imkanlarını sizin için araştırdık, ve ilk durağı Düzler bölgesindeki tatil mekanları oldu.

Kapıdağ yarım arasının tel giriş arteri Düzler`den Erdek ilçesi hudutlarına girdiğimizde önümüze çıkan Erdek körfezi bizi alabildiğine kucaklıyor. Bir birini izleyen pansiyonları geçip, Düzler mahallesine geliyoruz.

Düzler mahallesini geçtiğimizde karşımıza çıkan kavşak bizi iki yöne sevk ediyor, Sağ yöne giden bir anlamda çevre yolu, doğru devam ettiğimizde ise Kamplar bölgesi olarak çevre yolu ile yeniden kavuşana dek, Kampları Otelleri Moteller ve Çadır kamp yerleri tatilcileri bekliyor.

Bizim bu yazımızdaki adresimiz Umut Pansiyon, Umut pansiyon kamplar yolunu izlediğimizde bir süre sonra şimdiki adresi ile Yalı Mahallesi, Arap çeşme mevkii, Arif Kalıpsızoğlu caddesi olarak geçse de, söz konusu böyle bir cadde yok, sözüm ona Memlekete hizmeti olmuş eski milletvekillerinden Arif Kalıpsızoğlu`nun ismi imar planları üzerinde verilmiş bu planlar henüz uygulanmadığı içinde adı geçen cadde halen asfalt karayolu.

Umut Pansiyon`a yaklaştığımızda bizi yolun sağında görkemli bir çınar ağacı, altında meşhur tarini arap çeşmesi  karşısında da yine bir 100 yıllık çam ağacı.

Sadece bu çam ağacının altında oturmak için kamp yeri olarak seçilecek farklı bir adres olan Umut Pansiyonu sağlık emekçisi Belgin Kuruçay işletiyor.

Kuruçay mütevazı kişiliği ile Umut pansiyonu, tatil yapma noktasında Umudu kalmayanlara hizmet için düzenlemiş, bu kategorideki tatilcilerde Belgin hanımın sağlık konundaki uzmanlığına güvenerek kendilerini emanet etikleri Umut pansiyonda bekledikleri misafirperliğin çok üstünde karşılanıyorlar.

Bahçe`den içeri girildiğinde oto park ile karşılaşıyorsunuz, iç kademeye geçildiğinde önünde yeşillikler içinde kamelyası bulunan mini odacıklar sizleri bekliyor.

Bu odacıklarda, Mutfak, Banyo, WC ve yatak mevcut, istenildiğinde yatak ilavesi yapılabiliyor.

Küçük ama şirin, sıcak yaz günlerinin yemyeşil ağaçlar ve çiçeklerle bezenmiş Umut pansiyon bahçesi özellikle kuş ve böcek sesleri ile bedensel anlamda  düşüncelere format atılması olası en uygun adres.

Sadece 10 odası bulunan Umut pansiyon`un kendi küçük ancak, yaşanacak tatil mutluluklarının büyük olduğu özel bir adres.

Kaldı ki, işletmeci Belgin Kuruçay gibi insan, çevre ve sağlığa önem veren özel bir kimlik. Şimdiden mutlu tatiller diyoruz.. Umut Pansiyon`a ulaşmak istediğiniz mesafe sadece bir telefon uzaklığında 266  855 70 41- 543 467 12 19 Erdek



erginyüksel
19.08.2013 19:35:15
çok güzel

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli