Umutlar dipdiri

Umutlar dipdiri

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?1. Lig´e çıkacağız?

 

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Sezon başında olduğu gibi şu anda da PTT 1. Ligi´ne yükseleceğimiz konusunda inancımı hiç yitirmedim. Kayseri´de oynayacağımız maçta Gümüşhanespor´u yenerek 1. Lig´e yükseleceğiz? dedi.

/resimler/2016-5/18/1927126490198.jpg

Kayseri Kadir Has Stadı´nda, cumartesi günü oynayacakları 2. Lig play-off final maçı için bordo-beyazlı taraftarları Kayseri´ye götürmek amacıyla 50 otobüslük bir anlaşma yaptıklarını vurgulayan Elmastaş, ?Kayseri´ye gitmek isteyen taraftarlarımızın, kulübümüze gelerek isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Kendilerinden sadece 10 lira alınacak olup, bu parayı da yolda onlar için yiyecek karşılığı kullanacağız. Ayrıca, üst düzey protokol ve daire müdürlerimizi de, İstanbul´dan kalkacak 200 kişilik bir uçakla Kayseri´ye götürmeyi plânlıyoruz. Bu uçağa 170 kişi alacağız. Kayseri´deki maçtan sonra 30 kişilik Bandırmaspor futbolcu ve teknik adamların katılımıyla 200 kişi olarak döneceğiz? dedi.

Önceki yıllarda altı kez play-off maçlarına katılıp, bir kez de final oynadıklarına dikkat çeken Elmastaş, Kayseri´de kupayı aldıktan sonra önce Bandırmaspor Kulübü´nün kurucu Başkanı Hasan Sur´a, ardından da Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´a götüreceklerini açıkladı.

İstanbulspor A.Ş. ile İstanbul´da oynayarak 2-0 kazandıkları maçın gecesi, otelin önündeki  takım otobüsüne dokuz el ateş açılmasıyla ilgili olarak da düşüncelerini açıklayan Elmastaş, şunları söyledi:

?Bu olaydan önce İstanbulspor Kulübü Başkanı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kulübümüze ağır bir dille saldırarak hakaretlerde bulundu. Bu açıklamanın fanatik taraftarları etkilemiş olabileceğini düşünüyoruz. Anlamadığımız bir konu da şudur. İstanbul´un Merter semtinde kaldığımız otelin önünde kurşunlanan aracımıza yönelik saldırının soruşturması sürerken, otelin önünde güvenlik kamerası bulunmadığını öne sürülmesidir. Bu olayın suçlularının mutlaka bulunmasını istiyoruz.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Umutlar dipdiri
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli