Unakıtan`dan işçiye kuruş yok..

Unakıtan`dan işçiye kuruş yok..

Maliye eski bakanı Kemal Unakıtan Bandırma ve çevrede kurulu iş yerlerinde çalışan işçisine ne Bayram ikramiyesi nede Ramazan erzağı verdi.
WikiLeask,ve ``Bay xxx..``, Seksi Şarkıcıya Eurovısıyon torpili, Kızına kalan 6 Trilyonluk MOBESE ihalesi, Santral memuruna gönderilen 30 bin dolar,ve Unakıtan raporu ile muhalefetin hedefi olan, Maliye eski bakanı Kemal Unakıtan Amerika da kalp ameliyatı olması ardından işlerini tasfiye edeceğini `` Rabbim DUR dedi.`` sözü ile kamu oyuna deklara etmişti.
Dutliman bölgesine yapılmasını planlanan Termik santrali iptal edilmesi Bandırma ve bölgedeki işlerini tasfiye olarak nitelendirilen Unakıtan hakkında yayınlanan kitaplar ve ülke gündemine oturan sözleri ile uzun yıllar adından bahsedileceği kesin.
Genel seçimlerde önce Balıkesir yerine Eskişehir`den aday gösterilen ve Eskişehirspor`a sağladığı olanaklarla spor gündeminde de adını duyuran Unakıtan, son genel seçimlerde aday olmayarak döndüğü işi AB nin başında uzun süre işçi tasfiyesine gitmişti.
Personelle bizzat kendisi ilgilenip çıkışını verdiği işçiler nerede ise AB çalışanlarının % 50 sine tekamül etti.
Unakıtan`ın Bandırma ya olan öfkesi bununla da kalmadı.
Mali koordinatörüne verdiği talimat ile halen çalışmakta olan işçilere sıkı ücret politikası uygulanmaya başlandı.
Bu strateji AB gıda ya uzun yıllar emek vermiş çalışanların kıdem tazminatlarını yakma bahasına çıkış istemelerine neden oldu.
Hak ve hukuk mücadelesi noktasında sendikal dayanağı olmayan işçi Somali`leri aratmayan beklenti içine girdi.
Mübarek Ramazan ayında işini yapıp orucunu tutan AB çalışanları Unakıtan`dan Ramazan erzağı ve Bayram ikramiyesi beklentisi de başka bahara kaldı.
AB gıda ekonomik ve stratejik uygulamalar nedeniyle maaşa zam yapmıyor, Erzak vermiyor, Bayram haçlığı yok...
Bandırma Manşet olarak değerli müslümanlardan Fitrelerini çevrelerinde bulunan AB çalışanlarına vermelerini rica ediyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı