ÜNİTELERDE RANDIMAN YÜKSEK

ÜNİTELERDE RANDIMAN YÜKSEK

MİRZA: TAŞ KIRMA TESİSİ TAM KAPASİTEYLE ÇALIŞIYOR”






Bandırma
Belediyesi kentimizin daha modern ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşması amacıyla yerine getirdiği asfalt ve parke döşeme çalışmaları kapsamında ortaya çıkardığı yeni cadde ve sokaklarla Bandırma'nın çehresini değiştiriyor.


Asfalt ve parke döşeme çalışmaları kapsamında kullanılan malzemenin hammaddesine kendi bünyesinde bulunan Taş Ocağı ve Taş Kırma Tesisinden elde ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde asfalt ve parke çalışmalarına hammadde sağlayan Taş Kırma Tesisi, 1 sorumlu 6 işçi personel ile çalışmalarını sürdürürken, tesisten günde ortalama 1000 ton malzeme üretimi sağlanıyor. Yine bu tesisle birlikte faaliyette olan Taş Ocağıyla birlikte yaklaşık olarak günlük 50 ile 60 kamyonluk malzemenin çıkartıldığı tesiste çıkan karışık toz ve mıcır malzeme asfalt yapımında, yeni açılan yolların alt zemininde, parke yapılacak yollarda alt temel malzeme olarak ve çeşitli sebeplerle kazılan yollara stabilize malzeme olarak kullanılıyor.

Taş Kırma Tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, kentimizin tüm cadde ve sokaklarında yerine getirilen asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarında Taş Kırma Tesisinin çok önemli bir rolü olduğunu söyledi.

Mirza: Taş Kırma Tesisimizden elde ettiğimiz toz ve mıcır malzemeyle birlikte asfalt ve parke çalışmalarımızda önemli rol oynuyor. Bu tesisten çıkarttığımız karışık toz ve mıcır malzeme asfalt yapımında, oluşturduğumuz yeni yollarımızda ve parke döşeme çalışmalarında alt zemin malzemesi olarak ekiplerimiz tarafından kullanılıyor. Aynı zamanda kendi tesisimiz olması nedeniyle hammadde maliyeti açısından önemli bir geliri de Belediyemizde kalmış oluyor” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli