ÜNİVERSİTE KÜLTÜR ve SPOR FESTİVALİ BAŞLADI

ÜNİVERSİTE KÜLTÜR ve SPOR FESTİVALİ  BAŞLADI

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİ BAŞLADI

 

?Türkiye´nin en genç üniversitesi? sloganı ile kurulan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ilk kez düzenlediği Kültür ve Spor Festivali´ne ev sahipliği yapıyor.

/resimler/2016-5/11/1852268997279.jpg 

Festival, Bandırma Devlet Hastanesi´nden, üniversiteye yapılan ?Bayrak Yürüyüşü? ile start verdi.  Büyük katılımın olduğu bayrak yürüyüşüne Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Üniversite Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri,  öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

/resimler/2016-5/11/1852427435256.jpg

Yürüyüşün ardından festival açılış programına geçildi. Programda Balıkesir Mehter Takımı büyük beğeni toplayan, renkli ve coşkulu bir gösteri sergiledi.

Ardından, üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Eryılmaz öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Sonrasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir de açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Rektör Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kültür ve Spor Festivali´nin bu yıl ilk kez düzenlendiğine dikkat çekerek; ?Üniversitemizde ilk festivalimizi yapmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür ve Spor Festivali diğer bir ifade ile bahar şenlikleri, baharın gelişini müjdeleyen etkinliklerdir. Bugün burada hem baharı karşılamak, hem de eğitim döneminin sonuna yaklaşmış öğrencilerimizin yorgunluklarını atması ve motive olmaları için toplandık. Üç gün süren festivalimiz süresince konserlere, önemli söyleşilere, tiyatro ve kısa film gösterilerine ve spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacağız. Festivalimizin adına yakışır şekilde coşku ve şenlik içinde kutlanmasını diliyoruz.? dedi. Tören, uluslararası öğrencilerin hazırladığı dans ve müzik gösterisi ile sona erdi.

/resimler/2016-5/11/1853056654229.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false