Üniversite Bandırma Basketbol’a isim sponsoru oldu

Üniversite Bandırma Basketbol’a isim sponsoru oldu

Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü güçlerini birleştirdi.

Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü güçlerini birleştirerek  2020-2021 yılı Kadınlar Bölgesel Ligi’nde “ Onyedi Eylül  Üniversitesi Bandırma Basketbol” adı altında mücadele edecek.

İki Kulübün birleşmesi nedeniyle Bandırma da bir otelde yapılan basın toplantısında açılış konuşmasını yapan  Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bora Öziş :Yaptığımız güç birliği ile  bu yıl liglerde adımızı  “Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Basketbol” olarak tescil ettirerek, hem Bandırma’yı hem de Bandırma’ya kattığı değeri çok iyi bildiğimiz Üniversitemizi temsil edeceğiz.

Bu güç birliğinin kulübümüz açısından temel amacı  Bandırma’nı öz markaları olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ve Bandırma Basketbol Kulübü’nün  daha fazla insan tarafından tanınmasına katkı sağlarken, hem şehrimiz, hem ülkemiz  adına eğitim ve spor birlikteliğine  vurgu yapmaktır” dedi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Barış Yıldırım’da konuşmasında, 2017 de kurulan kulüplerinin bilmedikleri kulvarda zorluklar yaşadığına dikkat çekerek şunları aktardı:

“ Bu sene Bandırma Basketbol Kulübü ile güç birliği yapıp, liglere katılacağız umarım başarılı oluruz. Bandırma zaten basketbolla anılan bir şehir. “ dedi.

Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Başkanı Mehmet Karatepe’de  kuruluş tarihinden itibaren kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından İki başkan isim sponsorluğu protokolunu imzaladılar. Ahmet PESEN



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli