Üniversite öğrencilerine barınma istendi

Üniversite öğrencilerine barınma istendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran 7 bin dolayındaki öğrencinin barınma konularının görüşüldüğü öğrenildi.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Sorumlusu İbrahim Koman, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Korkmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette ağırlıklı olarak Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran 7 bin dolayındaki öğrencinin barınma konularının görüşüldüğü öğrenildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversite'sinin bu dönem kaydettiği 7 bin dolayındaki öğrencinin konaklama ve barınma ihtiyacını karşılamak adına düzenlenen tyoplantılşarın bir yenisi de bugün Üniversitenin çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kaymakam  A. Atakan Atasoy ve Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın  katıldığı toplantıda Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorunu ele alındı. Kaymakam Atasoy, Erdek Muhtarları ve Konaklama tesisi işleticilerine, yaklaşık 3-4 bin öğrenci için sözkonusu olan konaklamanın Erdek'te temini aynı zamanda kış aylarındaki küçük esnafın ekonomisine önemeli katkı sağlayacağına inandığı söyledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı