Üniversite öğrencilerinin İstanbul’da teknik gezisi

Üniversite öğrencilerinin İstanbul’da teknik gezisi

“Yeni Medya ve İletişim Bölümü” öğrencileri için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Basın Müzesi, CNN Türk televizyon kanalı ve Dünya Gazetesi’ne bir gezi düzenledi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi “Yeni Medya ve İletişim Bölümü” öğrencileri için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Basın Müzesi, CNN Türk televizyon kanalı ve Dünya Gazetesi’ne bir gezi düzenledi.

ÖĞRENCİLER BASIN MÜZESİ’NDE

45 kişilik öğrenci grubu, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’nın gözetiminde önce Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Cağaloğlu’ndaki “Basın Müzesi”ni ziyaret ettiler. Burada, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Başkanı Turgay Olcayto ve Genel Sekreter Sibel Güneş tarafından bilgiler verildi. Olcayto ve Güneş, öğrencilere kendilerini iyi yetiştirmeleri önerisinde bulundular.

Ardından, Bağcılar’daki CNN Türk kanalına geçildi. CNN Türk Dış Haberler Müdürlüğü’nde görevli, Bandırmalı Enver Kaptanoğlu, öğrencilere bilgi verip, sorularını yanıtladı.

Teknik gezinin üçüncü durağı ise Kavacık’taki DÜNYA Gazetesi oldu. Burada, Genel Koordinatör Mustafa Kemal Çolak, öğrencilere gazeteyi gezdirip, bilgiler aktardı.

Gezinin ardından Marmara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay, “Kadran” isimli lokantasında Bandırmalı öğrencilere iftar yemeği verdi. ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı