ÜNİVERSİTEDE BANKA MAAŞ PROMOSYON İHALESİNE AZ KALDI

ÜNİVERSİTEDE BANKA MAAŞ PROMOSYON İHALESİNE AZ KALDI

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE BANKA MAAŞ PROMOSYON İHALESİNE AZ KALDI…

Bandırmamızın en güzide kurumlarından birisi olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 2019 yılında gerçekleştirdiği maaş promosyon sözleşmesinin süresi 31 Aralık 2022’de doluyor. Üniversite personellerinin heyecanla bekledikleri promosyon ihalesi bu yıl sonunda yapılacak ve maaş ödemelerine aracılık edecek Banka netleşmiş olacak.

Üniversitenin Eylül ayından sonra start vermesi kuvvetle muhtemel olarak görünen maaş promosyon ihalesine tüm Bankaların ilgi göstereceği; 2019 yılında gerçekleştirilen ve oldukça çekişmeligeçen maaş promosyon ihalesinden akıllarda kalan önemli notlar arasında. Bandırma’da çok sayıda Bankanınşubesinin bulunması, maaş promosyon ihalesindeki rekabeti daha da anlamlı kılıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Denizbank, Akbank, QNB Finansbank, İNG Bank, Şekerbank olmak üzere 12 Bankanın Bandırma ilçe sınırlarında bir ya da birden fazla aktif şubesi mevcut. Aynı zamanda Üniversitenin kampüslerinin bulunduğu Erdek, Manyas, Gönen ve Susurluk gibi ilçe merkezlerindeBanka ATM cihazlarının bulunup bulunmadığı ihaleye katılmaya istekli olacak Bankalar açısından önem arz ediyor.

Kamu kurumları tarafından son zamanlarda yapılan maaş promosyon ihalelerinde ihale sürecinin geniş bir zaman aralığına yayıldığına tanıklık edilmekte. Bunun sebebi, hem Bankaların ihale sürecine daha iyi hazırlanmasına imkan tanımakhem de ihaleyi yapan kurumunun süreci daha sağlıklı yürütmesini sağlamak.Maaş promosyon ihalesini kazanan Bankanın; ATM kurulumu, maaş hesaplarının açılması, sistemsel entegrasyonununsağlanması, personellerin Banka kartlarının çıkartılması, gibi işlemleri yapabilmeleri açısından Üniversitenin ihale sürecini geniş bir zamana yaymasıalınabilecek en rasyonel karar olarak görünüyor.

İhale sürecinin geniş bir zamana yayılması sonucu ihaleye daha iyi hazırlanma imkanı bulan Bankaların daha istekli oldukları böylelikle daha rekabetçi bir ihale ortamın oluştuğu ve bu durumun ise, kurum personellerinin başta promosyon tutarı olmak üzere kazanımlarının arttırdığını söylemek gerekir.

Yakın tarihte 7. kuruluş yıldönümünü kutlayan BANÜ’deTıp Fakültesi’nin kurulması ve Üniversite bünyesinde açılan 20’den fazla Araştırma Merkezi; Yönetim başarısının, akademik vizyonun ve büyük değişimin en önemli emarelerinden.  “Yeni Nesil Devlet Üniversitesi Mottosuyla” yoluna emin adımlarla devam eden veuzak olmayan bir gelecekte 25.000 öğrenci sayısına ulaşmayı ve buna paralel akademik ve idari personel kadrosunu daha da artırmayı hedefleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile çalışmak, Bankalar açısından iyi bir referans olduğu gibi ilçe Bankacılığı içinse hatırı sayılır bir müşteri portföyüne ulaşmak anlamı taşıyor.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı