Üniversiteli gencin kitap heyecanı

Üniversiteli gencin kitap heyecanı

Balıkesir Üniversitesi, Edebiyat Bölümü öğrencisi Gülnur Gündoğan’ın, “Aşk Beni Bulur” isimli ilk kitabı basıldı.

  .
Önder BALIKÇI                  


            Balıkesir Üniversitesi, Edebiyat Bölümü öğrencisi Gülnur Gündoğan’ın, “Aşk Beni Bulur” isimli ilk kitabı basıldı. Genç öğrenci, yarışmaya katılmak için bir ayda hazırladığı romanını bitirince, yarışmadan vazgeçerek, bir yayınevi ile anlaştı. Kitabı, internet sitelerinde en çok tıklanan kitaplar arasında yer alan 21 yaşındaki Gülnur Gündoğan’ın, 192 sayfalık kitabının editörlüğünü Edibe Atar yaptı.

            Uzun süredir şiir ve deneme üzerine çalışmalar yaptığını vurgulayan Gündoğan, “Ancak, yine uzun süreden beri aklımda bir roman yazma düşüncem vardı. Ancak beni bu konuda tetikleyecek bir kıvılcım arıyordum. İnternet üzerindeki edebiyat sitelerinde dolaşırken, roman yazma yarışması düzenleneceğini öğrendim. İlgimi çekti. Yarışmaya katılmak için romanıma başlayıp, bir ayda tamamladım. Fakat kitabım bitince yarışmadan vazgeçerek, bir yayıneviyle anlaştım ve kitabımı baskıya verdim” dedi.

            “Aşk Beni Bulur” isimli kitapta, bir kadının çelişkili aşk serüveni işleniyor. Bazı edebî bilgilerin de yer aldığı kitap, internet sitelerinde 9,5 TL’den satılıyor.

            Gülnur Gündoğan’ın kitabı, bazı internet sitelerinde en çok tıklanan kitaplar arasında bulunuyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı