Üniversite`nin havuzunda boğuldu.

Üniversite`nin havuzunda boğuldu.

Bandırma, Ergili köyünden Sercan Özçetin isimli genç Okuduğu Üniversite`nin havuzunda boğuldu.

Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Bandırma`lı genç serinlemek için girdiği üniversitenin yarı olimpik havuzunda boğularak hayatını kaybetti.

Bandırma`nın Ergili köyünde ikamet eden Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Sercan Özçetin (21), 3 gün önce üniversite işlemlerini yapmak amacıyla Ergili Köyü`nden İzmit’e gitmişti.

Sercan Özçetin, işlemlerini tamamladıktan sonra serinlemek için üniversitenin Umuttepe Kampüsü içerisinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na girdi.

Burada bir süre yüzen genç, daha sonra gözlerden kayboldu.

Havuza giren diğer insanlar tarafından havuzun dibinde hareketsiz olarak bulunan talihsiz genç hemen dışarı çıkartıp, olay yerine gelen sağlık ekiplerin çağrılmasına rağmen, Sercan Özçetin’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Özçetin’in cenazesi önce otopsi yapılmak üzere Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 

Özçetin’in ailesi havuzda para karşılığı bir hizmet alındığını ancak buna rağmen havuz çevresinde herhangi bir cankurtaran bulunmadığını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi.

Sercan Özçetin’in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere getirildiği Ergili köyünde bugün ikindi namazını mütakiben ebedi istirahatgahına defnedildi.

Talihsiz genç Sercan Özçetin küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş kendisini halaları okutarak topluma yararlı, yüksek tahsilli birey olması için hiçbir masraftan kaçınmadıkları öğrenildi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli