Üniversitesi’nde İlk Tıp Bayramı

Üniversitesi’nde İlk Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından ilk defa düzenlenen Tıp Fakültesi Biniş Giyme Töreni gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması ve Tıp Fakültesi Biniş Giyme Töreni bu sene ilk defa düzenlendi. Hazırlanan programın açılış konuşmasını Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin Cengiz yaptı.

Günün anlam ve önemini anlatmak için konuşma yapanlar arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Muzaffer Şenvelide vardı. Geçmişten günümüze tıp alanında çalışanların fedakârlıklarına, verdikleri emeğe teşekkürlerini sunan konuşmacılar tüm sağlık çalışanlarını da bu günde andı.  Üniversitenin Tıp Fakültesinde sürdürülen çalışmaları ve ileriye dönük planlarından bahsedildi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin Cengiz biniş giyme töreni ile Tıp Fakültesi’nin Akademik Personeline atama belgelerini takdim etti. Biniş Töreni ardından müzik dinletisi ile program sonlandı.



Anahtar Kelimeler: Üniversitesi’ Bayramı
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli