Ünye kahroldu

Ünye kahroldu

Bandırmaspor antrenörü Oktay Çevik Ünye galibiyetine üzüldü.




Göstere, göre göre! 0-1



Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta olmazsa olmaz maçlarından birinde kendi sahasında Bandırmaspor'u konuk eden Ünyespor ilk yarıda üst üste net fırsatları kaçırınca ikinci yarıda Ahmet Kuru'nun tek golü ile 1-0 mağlup oldu ve küme düşmeme mücadelesindeki son kozunu da kaybetmiş oldu.

Ünye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya mutlak 3 puan kazanmak için çıkan yeşil-beyazlılar ilk yarıda Şadi, Mutlu, Ersin üçlüsü ile yakaladığı net fırsatlarda çerçeveyi tutturamazken karşılaşmanın ikinci yarısında iyi organize olamayınca 55 dakikada savunmasında verdiği açığı iyi değerlendiren Ahmet Kuru'nun vuruşunda topu filelerinde gördü. İkinci yarı maçın ilk devresindeki mücadelenin gerisine düşen Ünyespor'da yapılan oyuncu değişiklikleri de oyuna beklenen hareketliliği getiremedi ve karşılaşmanın 90 dakikası yeşil-beyazlı takımın 1-0'lık yenilgisi ile sona erdi.

Maçın 26. dakikasında konuk takımın tecrübeli eldiveni Kılıçarslan omuzundan sakatlanınca ambulansla sahayı terk ederken yerine genç kaleci, Emirhan oyuna dahil oldu. 43. dakikada da Erhan sakatlanırken onun yerine de Ünyespor alt yapısından yetişen Bandırmasporlu Zafer Kargoğlu sahadaki yerini aldı.


Karşılaşmada Ordu'dan gelen Çılgınlar Taraftar Grubu Ünyespor'a destek verirken Ünyesporlu taraftarlar maçın son dakikalarında yenilgiyi protesto ettiler.

Yeşil-beyazlılar bu yenilginin ardından son 3 haftaya 25 puanla sondan ikinci sırada girdi ve en yakın rakibi Giresunspor ile arasındaki puan farkını yine kapatamadı. 4 Haftadır mağlup olan ve puan kazanamayan Ünyespor son üç maçında gelecek hafta deplasmanda Hatayspor ile karşılaştıktan sonra kendi sahasında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek ve ligin son haftasında da Pendikspor deplasmanında olacak.



ÜNYESPOR   0-1  BANDIRMASPOR

STAT: Ünye Şehir

HAKEMLER: Sarperbarış Saka **, Hilmi Göktürk İmamoğlu **, Vural Gül **

ÜNYESPOR: Armağan **, İbrahim *(Dk-63 Özgür *), Şadi *, Azmi **, Yusuf **, İsmail **, Fatih *(Dk-53 Emre Köksal*), Mustafa Emre *, Ömer **, Mutlu **, Ersin *(Dk-82 Akın?)

BANDIRMASPOR: Kılıçarslan *(Dk. 26 Emirhan ***), Erhan *(Dk. 43 Zafer **), Gökalp *, Ali Serin **, Ahmet ***, Celal **, Sinan *(Dk. 65 Ercan *), Ufuk **, Davut *, Tuncay **, Ali Koçak **

GOL: Dk. 55 Ahmet

SARI KART: Dk. 28 Yusuf, Dk. 31Azmi, Dk. 47 Mutlu, Dk. 56 Şadi, Dk. 58 Mustafa Emre (Ünyespor), Dk. 8 Celal, Dk. 56 Zafer, Dk 66 Ali Serin (Bandırma)



Maçtan Dakikalar:

İlk Yarı

Dk. 1- Ünyespor atağında savunmanın arasına atılan topa hareketlenen Şadi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü vurunca top kaleci Kılıçarslan'dan döndü. Dönen top İbrahim'in önünde kaldı. İbrahim'in vuruşunda da top isabetli olmayınca Ünyespor mutlak bir pozisyondan sonuç alamadı.

Dk. 5- Sağdan gelişen Ünyespor atağında Ersin'in ortasını savunma çıkardı, dönen topla ceza sahası dışından buluşan Mustafa Emre'nin sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

Dk. 7- Ünyespor'da Azmi'nin orta alandan attığı ara pasa hareketlenen Mutlu ceza sahası içine girdikten sonra müsait durumdaki Ersin'e bıraktı. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.

Dk. 9- Ünyespor'un kazandığı serbest atışı kullanan Fatih'in sol ayağı ile yaptığı vuruş adeta direği yalayarak üstten auta çıktı.

Dk. 17- Ünyespor atağında Mutlu'nun ara pasına hareketlenen Ersin kaleci Kılıçarslan ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunda mutlak golü kaleci ayakları ile önleyerek topu uzaklaştırdı.

Dk. 25- Kalesinde yaşanan pozisyonda kolundan sakatlanan Bandırmaspor kalecisi Kılıçarslan, oyundan çıkarak ambülânsla hastaneye kaldırıldı. Kaleci Kılıçarslan'ın yerine Bandırma kalesine Emirhan geçti.

Dk. 27- Ünyespor atağında savunmanın arkasında topla buluşan Şadi ceza sahası içine girdikten sonra Mutlu'ya çıkardı. Mutlu'nun vuruşunda kaleye giden top, Ünyesporlu Ersin'e çarpınca yeşil-beyazlılar mutlak gol pozisyonundan daha yararlanamadı.

Dk. 34- Ünyespor atağında Ersin ceza sahası içerisinde daha müsait durumdaki Mutlu'ya bıraktı, Mutlu'nun vuruşunu Emirhan son anda parmak uçları ile dokunarak golü önledi.

İkinci Yarı:

Dk. 48- Ünyepor'da topla buluşan Azmi ceza sahası dışından yaklaşık 40 metreden sert ve düzgün vuruşu çok az farkla yandan auta çıktı.

Dk. 55- Bandırmaspor'un Ünyespor savunmasını az adamla yakaladığı anda topla buluşan Ahmet, rahat bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. 0-1

Dk. 57- Ünyespor'da Emre Köksal'ın ceza sahası çaprazından orta şut karışımı vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.

Dk. 71- Soldan gelişen Ünyespor atağında Emre Köksal'ın pası sonrası topla buluşan Şadi'nin vuruşunda savunmadan dönen top Azmi'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dk-77 Ögür'ün ceza sahası içine gönderdiği topu kaleci Emirhan elinden kaçırdı ancak pozisyonun devamında Şadi topa dokunamayınca savunma araya girerek tehlikeyi önlemeyi başardı.

Dk-85 Azmi'nin kullandığı köşe atışı sonrası kafalardan seken top ceza sahası içinde Ömer Topraktepe'nin önünde kaldı onun gelişine sert vuruşu direğin dibinden auta çıktı.

Dk-86 Ünyespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Akın'ın vuruşunda top direğin dibinden savunmaya da çarparak kornere çıktı.

DK-90+3 Ünyespor savunmasının az adamla yakalandığı anda topu ceza sahası içine kadar süren Tuncay kaleci ile karşı karşıya vuruşunda Armağan mutlak golü ayakları ile çıkardı.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli