Utku, Atıyor Attırıyor

Utku, Atıyor Attırıyor

Gönen`li Utku Türk etkili futbolu ile Bursaspor U-17 takımında başarısını sürdürüyor.

Utku Türk etkili futbolunu Bursaspor U-17 takımıyla sürdürüyor. Gönen Belediyespor U-13 takımından Bursaspor alt yapısına transfer olan ve burada gösterdiği performansla milli formayı giyen başarılı oyuncu, Bursaspor U-17 takımının bu sezonki tüm maçlarında ilk 11’de görev aldı ve skora etki eden oyunuyla çıkışını sürdürdü.

Eskişehirspor maçında 1 gol bir asistle oynayan Utku, Dardanel maçında gerek defansa gerek ofansa yardımı ile bitmek bilmeyen enerjisini takım için harcaması, Altınordu maçında takımı lehine penaltı kazandırması, Beşiktaş maçındaki etkili oyunu ve son olarak 2-1 kazandıkları Galatasaray maçının sonlarına doğru ceza sahasına attığı pasın penaltıyla sonuçlanıp penaltıdan gelen golle maçın kazanılmasına katkısı Utku’nun takım içindeki önemini gösteriyor.

Ergün Penbe Utku’yu 15 yaşında Giresunspor’a istemişti

Yalnızca işine yoğunlaşan genç yetenek, Galatasaray’ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan sol açık Ergün Penbe’nin de dikkatini çekmişti. 2. Lig ekibi Giresunspor’un transfer listesine giren Utku için Ergün Penbe, ``Bursaspor TV`de onun maçlarını birkaç kez takip ettim. Çok yetenekli bir sol ayağa sahip. Yaşı 15`de olsa verin Giresunspor`da onu oynatayım. Gelecekte Türkiye`nin en iyi sol kanat oyuncularından biri olacak`` diye konuşmuştu.

 



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu