Üye sayısı 300´ü aştı

Üye sayısı 300´ü aştı

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: ?Partimizin başarı çıtasını sürekli yükseltmek istiyoruz?

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ?Türkiye geneli ve Erdek´te partimizin başarı çıtasını sürekli yükseltmenin çabası içindeyiz? dedi.

24 Haziran seçiminde, ülke genelinde yüzde 10 barajını geçerken, Erdek ilçesinde ise yüzde 12 oy oranına yükseldiklerini vurgulayan Demir, şu değerlendirmede bulundu:

?24 Haziran´da, aslında Türkiye genelinde yüzde 20 oranında oy bekliyorduk ama olmadı. Yine de 8 aylık bir parti olarak meclise 43 milletvekili sokmamız küçümsenmemesi gereken bir başarıdır. Erdek´te aldığımız yüzde 12´kik oy oranı da bizce iyi bir sonuçtur. Çünkü bu oy oranına hem 8 aylık bir parti olarak ulaştık, hem de Erdek´teki üye sayımız şu anda 300´ü aştı.?

Politikadan, kişisel anlamda en küçük bir beklentisi bulunmadığının altını çizen Demir, şunları söyledi:

?Politikaya tamamen Erdek´e, ülkeme ve devlete hizmet için girdim. Bunun dışında politikadan hiçbir kişisel beklentim yok. 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarımızı başlattık. Seçime, Erdekli vatandaşları kucaklayacak, çok iyi bir belediye başkan adayı ve kaliteli isimlerden oluşacak bir meclis aday grubuyla çıkmak istiyoruz. Erdek´teki yerel seçim siyaseti genellikle sert ortamlarda geçiyor. Bu sert siyasetin yumuşaması için üzerimize düşen sorumluluğu da yerine getirmek istiyoruz.?   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: sayısı aştı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false