Üyelerine ucuz yem

Üyelerine ucuz yem

Gönen Süt Birliği Başkanı Necmi Ayyıldız, söz verdiği projelerden Üyelere ucuz yem” teminini gerçekleştirdi.

Gönen Süt Birliği Başkanı Necmi Ayyıldız’ın seçim beyannamesinde söz verdiği projeler, bir bir hayata geçiyor.

Gönen Süt Birliği Başkanı Necmi Ayyıldız, seçim beyannamesinde söz verdiği projelerden “Üyelere ucuz yem” çalışmasını tamamlayarak faaliyete sunarken, verdiği sözlerini de bir bir gerçekleştiriyor. Gönen Süt Üreticisinin özlemle beklediği tüm projeleri tek tek hayata geçiren Başkan Necmi Ayyıldız ve ekibi, seçim döneminde verdiği tüm sözleri yerine getirdi. Birlik tarafından satılan ve üyelerinin menfaatine olan ucuz yem, Başkan Ayyıldız döneminin en büyük icraatları arasında geliyor.

Süt Üreticilerin en büyük masraf kalemlerinden olan yemi, üyeler bundan sonra % 7-8 olarak daha ucuza yedirebilecek. Gönen Süt Birliği, Başkan Necmi Ayyıldız döneminde çok sayıda hizmete kavuştu. Süt üreticisinin yıllardır özlemle beklediği projeler bir bir hayata geçti. Gönen Süt Birliği, Başkan Necmi Ayyıldız, Gönen’deki üyelerimize daha iyi hizmet edebilmek amacıyla çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Necmi Ayyıldız, Gönen Süt Birliği yönetim kurulu olarak Birlik üyelerimize daha iyi hizmet edebilmek amacıyla kısıtlı bütçeye rağmen çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek şunları söyledi; Gönen Süt Birliği yönetim kurulu olarak, birlik üyelerimize daha iyi hizmet vermek adına yönetime geldikten sonra bazı ek tedbirler alarak tasarruf çalışmalarını başlattık. Tasarruf çalışmalarıyla eskiye göre yılda yaklaşık 400.000 lira gider masraflarından kısarak birliğimize gelir sağlayacağız. Gönen Süt Birliğinde yeni göreve gelmemize rağmen söz verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerden bazıları ise şöyle: Üyelerimizden topladığımız aidat paralarıyla yine üyelerimize Ramazan ayında erzak dağıtımı yaptık. Yine ilçemizin muhtelif mahallelerinde üreticimize daha iyi hizmet verilmesini sağlamak için 7 tane kooperatif kurduk. Yine aynı şekilde mahallelerimizde bulunan kooperatiflerimizin süt toplama merkezlerini dezenfekte ettik. Süt toplama merkezlerinin onay alabilmesi için bazı köylerimize birlik imkânlarından yardımlarda bulunduk. Az sayıda olan veteriner hekim kadromuzu üyelerimize daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için 12 sayısına çıkardık. İktisadi işletme kurduk. Önceki yönetimlerde zarar eden tarım market, titiz çalışmalar sonucunda kara geçirildi. Tarım markette üyelerimizin ihtiyacı olan ekipmanları satarak, üyelerimize katkı sağlıyoruz. Yönetimimiz üyelerin sıkıntılarını çok iyi bilen kooperatif başkanlarından oluştu. Bunun böyle olması da birliğimize ve üreticilerimize artı sağladı. Birlik üyelerimize daha iyi hizmet sunmaktan son derece mutluyuz.Göreve geldiğimiz 6 ay gibi kısa bir zamanda yaptığımız hizmetleri üyelerimizin takdirine sunmanın verdiği gurur ve sevinci bir arada yaşamaktayız.İnşallah bundan sonrada yenilikleri ve güzellikleri paylaşarak Birliğimizi layık olduğu dereceye birlikte çıkaracağımıza inanıyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı..

 

 



üretici yim ben
27.08.2014 01:14:18
Bandırma süt birliği sen neyaptın senelerdir hep aydat hep makbuz kestin icraat yok madem bişi yapamıyonuz kalkın o koltuktan da yerinize icrat yapıcak gençler gelsin bu işler para yemekle göbek şişirmekle olmuyor vatandaş icrata bakar

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false