Uygulamalar bitmedi

Uygulamalar bitmedi

Devlet Hastanesi şimdide muhalif Televizyon kanallarını kapattı.

Devlet Hastanelerinin yönetim bazında yeniden yapılanması, ilçe hastanelerinin il merkezine bağlanması tesislerin işlevini kaybetmesine neden oldu.

İlçe hastanelerinde performansını arttırma noktasında çaba sarf edilmeyerek, bir üst kurum alan Balıkesir`e sevk`i bürokratik işlev haline getirildi.

Artık sağlık kurulu raporları için dahi Balıkesir`i adres gösteren hastanelerin sağlık ocağından farkı kalmadı.

En küçük rahatsızlıklarda dahi Balıkesir`e sevk çıkan Bandırma Devlet Hastanesi idaresi bu işlevsizliğin tv karşısında yığılmaya neden olmaması için gerekli tedbiri aldı.

Bandırma Devlet Hastanesi yönetimi merkezi uydu kanalı ile yayın yapan televizyonlarda muhalif Televizyonları yayından kaldırdı.

Bir süre önce bazı kanalların yayına kapalı olduğunu fark eden çevreler nedenini sormadan önce hangi kanalların kapalı olduğunu araştırınca gerçek ortaya çıktı.

Bandırma Devlet Hastanesin kantininde dahi muhalif televizyon kanallarını izleme şansı yok.



sinan yılmaz
5.03.2014 09:28:03
BU BANDIRMA DEVLET HASTANESİNDEN ÇOK ŞİKAYET VAR.BAŞHEKİM BÖYLE IVIR ZIVIR İŞLERLE UĞRAŞACAĞINA YOĞUN BAKIMDA HERGÜN DOKTORSUZLUK VE İLGİSİZLİK YÜZÜNDEN ÖLENLERİN HESABINI VERSİN.HASTANEMİ PASTANEMİ BELLİ DEĞİL.PERSONELİN YEMEKHANEDEN ÇIKIŞTA YOĞUN BAKIMIN ÖNÜNDEN BİR İNİŞİ VAR SANKİ SİNEMA SALONUNDAN ÇIKIYORLAR.KAHKAHALAR BAĞRIŞMALAR.BAŞHEKİM DENEN ZAT BİRAZ KOLTUĞUNDAN KALKSIN DA DOLAŞSIN SAÇMA SAPAN İŞLERLE UĞRAŞIP YALAKALIK YAPMASIN.

aslı aslı
7.03.2014 02:05:00
kesseler beni öleceğimi bilsem gitmem devlet hastanesine sağ girip ölü çıkar insan bu ilgisizlikle..ne saçma uğraşlar.oktor getir o hastaneye ey başhekim.. gözümüze bi sinek kaçtı yüzümüze bakmadan gidin yıkasınlar dediler.yata yata doktorlar olmuş bostann gibi.. en yatan devlet hastanelerinden biri.çalışanlarda ilgi sıfır ..devlet hastanesi diye insanlar ölsünmü bu ne ilgisizlik..

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı