Uyuşturucu ile mücadelede mesai mefhumu yok

Uyuşturucu ile mücadelede mesai mefhumu yok

274.000 adet sentetik uyuşturucu hap (gerica) ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Balıkesir ve İstanbul İllerinde ikamet eden sekiz şüpheli şahsın suç işlemek amacıyla örgüt kurarak Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilmesi ardından şüpheli şahıslara yönelik yapılan operasyonda 274.000 adet sentetik uyuşturucu hap (gerica) ele geçirildi.

Sekiz şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak şüpheli hakkında adli tahkikata başlandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Erdek ve Burhaniye İlçelerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticareti yaptığı tespit edilen (8) şüphelinin araçları ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (35) gram metamfetamin, (4) adet uyuşturucu içme aparatı, (2) adet av tüfeği, (2) adet tabanca, (24) adet 9 mm çapında tabanca fişeği, (1) adet pala adlı delici ve kesici alet ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak şüpheliler hakkında adli tahkikata başlandı.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Uyuşturucu mücadelede mesai mefhumu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı