Uyuşturucu satıcılarına darbe

Uyuşturucu satıcılarına darbe

Motosikletli polis timlerinden uyuşturucu satıcılarına darbe

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü motosikletli polis timleri uyuşturucu operasyonu yaptı.

Operasyonda, 1 kişide 54 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli hap, 1 kişide 28 adet uyuşturucu ve uyuşturucu nitelikli hap, 1 kişide 0,87 gram uyuşturucu ve uyuşturucu nitelikli madde, 1 kişide 1,65 gram uyuşturucu ve uyuşturucu nitelikli madde ele geçirildi.

Ayrıca, “Aranan Şahıslar Büro Amirliği” ekiplerince yapılan çalışmalarda, “Borçlunun ödeme şartını ihlali” suçundan kesinleşen 3 ay hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

Edremit’te uyuşturucu operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Edremit’te metamfetamin maddesi bulundurduğu belirlenen U.Ş., C.C.D ve Y.C.’nin üzerlerinde ve kullandıkları araçta yaptıkları aramada 10 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet payp(uyuşturucu kullanma aparatı) ele geçirdi.

Malzemelere el konulurken, kişilerle ilgili yasal işlem yapıldı.

3 uyuşturucu satıcısına tutuklama

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 çalışmada, uyuşturucu satan 8 kişiyi yakaladı.

4 kişi savcılığa sevk edildi. Bunlardan biri serbest kalırken, 3’ü tutuklandı.

Operasyonlar sonunda 88 adet sentetik ecza hap, 7.33 gram esrar maddesi, 1 gram bonzai maddesi, 2.87 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silahlar ele geçirdi.

Çalışmalar sırasında Edremit’te 1 adet Glock marka 7,65 mm. çapında tabanca ve bu silaha ait 3 adet fişek, 1 adet Atmaca marka 9 mm. çapında tabanca ve bu silaha ait 8 adet fişek, 1 adet Corcill marka av tüfeği, 1 adet TS 870 marka ibareli av tüfeği ve 1 adet kurusıkı tabanca; Susurluk’ta 1 adet 94950 seri numaralı av tüfeği ve bu silaha ait 20 adet fişek ele geçirildi.



Anahtar Kelimeler: Uyuşturucu satıcılarına darbe
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı